Cześć,
Ze wzgledu na to, że za miesiąc zaczną się zapisy na Berlin półmaraton, mam kilka pytań.
Czy na HM w Berlinie, jest się ciężko zapisać, chodzi mi o pierwsze kilka tysięcy osób, gdzie
wpisowe jest najtańsze?
Czy aby się zapisac na HM, trzeba spełniać jakies warunki/dostarczyć aktualne badania .... - nigdzie takiej informacji nie znalazłem ale pytan dla pewności?
Kiedy można odebrać pakiety startowe - czy dzien wcześniej są jeszcze dostępne a może równiez w dniu imprezy jest to możliwe?
Gdzie znajdę nocleg w przyzwoitej cenie (powiedzmy tak w promieniu do 20-30km od Berlina), czy jesteście w stanie podać jakieś namiary?
Mam zamiar zebrać grupę kilku/nastu osób, i chę zoptymalizować koszty dla całej grupy.
Pozdrawiam
Darek
Berlin Półmaraton
- darwoz
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
- adam1adam
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:10
- Życiówka w maratonie: 2:32:24
35. Berliner Halbmarathon 03.04.2016 ?
Zapisy od 01.07 http://www.vattenfall-berliner-halbmara ... -2016.html
Wystarczy tak w styczniu pomyśleć o tym biegu, a się nie zaśpi!
Hotele: www.booking.com albo inny portal pod tym względem Berlin jest super!
Zadnych badań: Papst test czy coś podobnego wypełniasz w ciemno klikając Nein.
Pakiety niestety dzień wcześniej, odbiór: Berlin Tempelhof, start: okolice wiży telewizyjnej
Alexsanderplatz (podobnie jak Berlin Marathon 27.09.2015).
Czołówka znajduje się z przodu Blok A następnie B, C depozyt dla Bloku A póżniej B, C(w samochodach).Dla biegnących na wynik to nielada wyzwanie, ale warto!
Na rozgrzewkę niema niestety miejsca. Dobrze wziąść jakiś worek, aby nie zmarznąć(rzeczy zostawiasz w depozycie). Bloki są ogrodzone, a ludzi kilkadziesiąt tysięcy.
03 kwietnia w 2016 nie będzie przestawienia czasu
Ostatnio zaspałem to przesunięcie
czasu!
Podobnie wygląda START Berlin Marathon 27.09.2015 godzina 9:00 !
Ja biegam właśnie ten M.
Zapisy od 01.07 http://www.vattenfall-berliner-halbmara ... -2016.html
Wystarczy tak w styczniu pomyśleć o tym biegu, a się nie zaśpi!
Hotele: www.booking.com albo inny portal pod tym względem Berlin jest super!
Zadnych badań: Papst test czy coś podobnego wypełniasz w ciemno klikając Nein.
Pakiety niestety dzień wcześniej, odbiór: Berlin Tempelhof, start: okolice wiży telewizyjnej
Alexsanderplatz (podobnie jak Berlin Marathon 27.09.2015).
Czołówka znajduje się z przodu Blok A następnie B, C depozyt dla Bloku A póżniej B, C(w samochodach).Dla biegnących na wynik to nielada wyzwanie, ale warto!
Na rozgrzewkę niema niestety miejsca. Dobrze wziąść jakiś worek, aby nie zmarznąć(rzeczy zostawiasz w depozycie). Bloki są ogrodzone, a ludzi kilkadziesiąt tysięcy.
03 kwietnia w 2016 nie będzie przestawienia czasu

czasu!
Podobnie wygląda START Berlin Marathon 27.09.2015 godzina 9:00 !
Ja biegam właśnie ten M.