polar v800 a polar flow w tel z androidem
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
w m400 się da, to pewnie w v800 też. Nie wiem jak w 800 ale w m400 trzymasz guzik z kwadracikiem. Warunek to musi mieć telefon włączony BlueThoof (najlepiej jakby miał wersje 4.0 i androida 4.3+)
-
- Zaprawiony W Bojach
W V800 przycisk "back" po wcześniejszym sparowaniu urządzeń
"Niezależnie od okoliczności zewnętrznych, każdy ma niezbywalne prawo spieprzyć swoje życie tak, jak uważa to za stosowne" - by mój ojciec
-
- Wyga
Moje doświadczenia z synchronizacją telefonem z Androidem są raczej dramatyczne. Przeciętnie jedna na dziesięć prób się udaje. I nie znalazłem jeszcze żadnej logiki dlaczego tak się dzieje 

-
- Zaprawiony W Bojach
Dokupić po po drugim takim samym urządzeniu do paryGagasia pisze:A jak je sparowac?

A tak na serio - RTFM, to nie boli
http://www.polar.com/e_manuals/V800/Pol ... yncing.htm
"Niezależnie od okoliczności zewnętrznych, każdy ma niezbywalne prawo spieprzyć swoje życie tak, jak uważa to za stosowne" - by mój ojciec
- banan85
- Zaprawiony W Bojach
już od jakiegoś czasu jest
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 50:09
W chwili obecnej są problemy z serwerem i aktualizacją oprogramowania na Polar V800.
Przez to również nie mam możliwości sparowania zegarka z aplikacją mobilną Polar Flow.
Podczas podłączania zegarka do komputera, uruchomienia synchronizacji a przy tym i aktualizacji oprogramowania, w dalszym ciągu mam w zegarku wersję 0.16.9. Z tego co udało mi się ustalić na 7 kwietnia 2015 - obowiązuje wersja 1.3.7.
Jak narazie nie mogę również ustawić języka polskiego w zegarku.
Jeżeli macie jakieś inne wskazówki co jeszcze może być przyczyną braku możliwości sparowania zegarka V800 z telefonem Samsung Galaxy S5 - napiszcie proszę.
Pozdrawiam
Przez to również nie mam możliwości sparowania zegarka z aplikacją mobilną Polar Flow.
Podczas podłączania zegarka do komputera, uruchomienia synchronizacji a przy tym i aktualizacji oprogramowania, w dalszym ciągu mam w zegarku wersję 0.16.9. Z tego co udało mi się ustalić na 7 kwietnia 2015 - obowiązuje wersja 1.3.7.
Jak narazie nie mogę również ustawić języka polskiego w zegarku.
Jeżeli macie jakieś inne wskazówki co jeszcze może być przyczyną braku możliwości sparowania zegarka V800 z telefonem Samsung Galaxy S5 - napiszcie proszę.
Pozdrawiam
-
- Zaprawiony W Bojach
Sam zrobiłeś piękne RCA (Root Cause Analysis), więc czego jeszcze oczekujesz? Informacji o burzy na Słońcu, czy może o tym, że ostatni update firmwaru odciął zegarki od Treasure Chest i NSA, dopóki Polar tego nie naprawi, rozsyła negatywne biony blokujące synchronizację?