Komentarz do artykułu Segementacja produktów Kalenji [KONKURS]

Awatar użytkownika
HeavyPaul
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Czołem,

Kalenji to marka jak każda inna, zdarzają się lepsze produkty i gorsze. Jeżeli chodzi o buty, biegałem w trzech parach (Ekiden 50, Eliofeet i jakieś trailowe, ale nie pamiętam dokładnie modelu teraz) - nie narzekałem, szczególnie trailówki bardzo przyzwoicie się sprawowały ;) Ekiden 50 to z kolei moim zdaniem najlepszy wybór dla kogoś kto zaczyna. Z tym że biegałem w nich wszystkich już ładnych kilka lat temu, więc może nowe wersje się różnią :P

Odnośnie do ciuchów. Najtańszy podkoszulek jaki mają, który kupiłem na sam początek biegania, służy mi do dzisiaj i jest jedną z moich ulubionych koszulek na lato. Leży idealnie, nic nie obciera. Ciepła bluza i leginsy też zaliczyły ze mną już nie jedną zimę. Lekka wiatrówka - dzisiaj już z niej nie korzystam, ale w swoim czasie sprawdzała się bardzo dobrze, a cenowo bezkonkurencyjna.

Do tego dobra dostępność produktów, można przymierzyć, pooglądać, co jest dużym plusem szczególnie dla początkującego, który nie za bardzo ma wyobrażenie o tym co i jak. Podobnie bezproblemowe zwroty i reklamacje.

Cóż, wychodzi na to, że generalnie sporo plusów... ;)

Pozdrawiam

HeavyPaul
Mój BLOG: Heavy Runs Light
Aktualne informacje o testach + duża dawka zdjęć na moim profilu na FACEBOOKU
Dla spragnionych zdjęć INSTAGRAM :)
PKO
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Mam ich najtańszą koszulkę z krótkim rękawkiem do biegania sprzed lat i rewelacji nie ma, ale to bardzo przyzwoity produkt. Do tego stopnia, że kupiłem kolejną gdy chciałem zrobić sobie nadruk i... musiałem oddać, bo bardzo mocno zeszli z jakości. Kupiłem przez internet i musiałem odesłać, bo to był zupełnie inny, gorszy produkt. W firmie wykonującej nadruki mieli tańsze i dużo lepsze koszulki Fruit of the Loom. Mam też koszulkę z długim rękawem do biegania, bardo dobrą. Bluzy, spodenki, spodnie - innych nie szukam, bo te się spisują bardzo dobrze. Czasem mają coś skrojone nie na moją miarę, ale od tego są przymierzalnie.
Kurtka o której pisał Qba jest tak fajna, że mam już trzy: jak zapomniałem kiedyś na wyjazd, to nie miałem wątpliwości jaką chcę kupić.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Awatar użytkownika
Remus
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:28
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Na dole artykułu opublikowaliśmy nazwiska zwycięzców konkursu.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ