Kto biega w adidas ULTRA boost ? Jak wrażenia ?
- krzysztof jot
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Taki "podobny" wątek do poniższego. Dość wysoka cena - mam świadomość, że to ogranicza mocno popularność tego modelu - ale pewnie kilka osób znajdzie się które postanowią sprawdzić ten wynalazek. Buty na tyle ciekawe, że chętnie poznam odczucia ewentualnych biegaczy, posiadaczy, testerów.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 53:28
W Adidasie jest promocja że możesz do końca marca oddać używane Ultra Boostkrzysztof jot pisze:Taki "podobny" wątek do poniższego. Dość wysoka cena - mam świadomość, że to ogranicza mocno popularność tego modelu - ale pewnie kilka osób znajdzie się które postanowią sprawdzić ten wynalazek. Buty na tyle ciekawe, że chętnie poznam odczucia ewentualnych biegaczy, posiadaczy, testerów.

- krzysztof jot
- Zaprawiony W Bojach
Ja mam... ale z innych powodów zapytam - gdzie ? sklep internetowy tego nie oferuje.toran pisze:W Adidasie jest promocja że możesz do końca marca oddać używane Ultra Boostkrzysztof jot pisze:Taki "podobny" wątek do poniższego. Dość wysoka cena - mam świadomość, że to ogranicza mocno popularność tego modelu - ale pewnie kilka osób znajdzie się które postanowią sprawdzić ten wynalazek. Buty na tyle ciekawe, że chętnie poznam odczucia ewentualnych biegaczy, posiadaczy, testerów.Można przetestować i oddać bez konsekwencji.
Stacjonarnie ? w którym sklepie - sieci ? Info przydatne więc jeśli możesz jakieś szczegóły podać...
- KrzysiekJ
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:00 z treningu
- Życiówka w maratonie: 2:57:26 atest
Przyciągnęły ostatnio moją uwagę w Intersporcie.
Chciałem przymierzyć, ale jak zobaczyłem cenę (799pln), to już nawet przymierzać mi się odechciało.
Chciałem przymierzyć, ale jak zobaczyłem cenę (799pln), to już nawet przymierzać mi się odechciało.
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 42:32
- Życiówka w maratonie: 3:27:37
Na 100% taka oferta była w ich sklepie w Złotych Tarasach w Warszawie. Myślę, że w każdej większej galerii handlowej zrobili taką akcjękrzysztof jot pisze: Ja mam... ale z innych powodów zapytam - gdzie ? sklep internetowy tego nie oferuje.
Stacjonarnie ? w którym sklepie - sieci ? Info przydatne więc jeśli możesz jakieś szczegóły podać...
5km - 19:46 (atest)
10km - 41:40 (zawody bez atestu)
15km - 1:03:15 (atest)
HM - 1:32:04 (atest)
M - 3:27:37 (atest)
10km - 41:40 (zawody bez atestu)
15km - 1:03:15 (atest)
HM - 1:32:04 (atest)
M - 3:27:37 (atest)
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 53:28
Potwierdzam, Złote Tarasy. Akcja ważna jakoś do końca marca. Tylko cena też powyżej 700 pln (nie pamiętam dokładnie ile).LukeDNB pisze:Na 100% taka oferta była w ich sklepie w Złotych Tarasach w Warszawie. Myślę, że w każdej większej galerii handlowej zrobili taką akcjękrzysztof jot pisze: Ja mam... ale z innych powodów zapytam - gdzie ? sklep internetowy tego nie oferuje.
-
- Zaprawiony W Bojach
Kilka uwag użytkownika. Góra, skarpetka ze sretchem. Miałem pecha, po trzech treningach na asfalcie, "puściło oczko". Buty bardzo miękkie dla cięższych biegaczy na trening. Góra/cholewka to całość, nawet język jest zintegrowany. Brak usztywnienia pięty. Z tyłu, po bokach dwa małe, nie wysokie plastiki. Gdyby podczas biegu, ktoś mi nadepnął na tył buta, prawdopodobnie mi go ściągnie. Konstrukcja góry jest tak pomyślana, że nawet paski Adidasa to nie część cholewki a oddzielne, plastikowe elementy. Tylko cztery dziurki do sznurowania i dłuuugie sznurowadła z którymi nie wiadomo co zrobić. Buty podczas biegu dają efekt płynnego przetaczania stopy. Szybko się w nich raczej nie pobiegnie.
- krzysztof jot
- Zaprawiony W Bojach
co do sznurowadeł - to akurat kwestia względna -uzależniona od stopy.Ja mam dość wysokie podbicie i szczerze mówiąc te sznurowadła w UB to po zawiązaniu na pewno mniej zostaje niż w Supernova czy Nimbusach więc nie wymieniałbym tego w kategorii wad.
Faktycznie jest akcja w całej Polsce > zakup - test 30 dni - możliwość zwrotu > http://tiny.pl/xhh36.
Faktycznie jest akcja w całej Polsce > zakup - test 30 dni - możliwość zwrotu > http://tiny.pl/xhh36.
- krzysztof jot
- Zaprawiony W Bojach
zgodzę się z opinia, że tej dynamiki to dla zawodnika powyżej 80 kg nie ma zbyt wiele.
Na pewno nie jest to but do bicia rekordów trasy. Fakt - wygodnie bardzo, ale jakieś takie "maślane" odbicie, pływa ta guma na podeszwie... ale na dłuższe wybieganie super, amortyzacja jest doskonała.
Na pewno nie jest to but do bicia rekordów trasy. Fakt - wygodnie bardzo, ale jakieś takie "maślane" odbicie, pływa ta guma na podeszwie... ale na dłuższe wybieganie super, amortyzacja jest doskonała.
-
- Rozgrzewający Się
Pierwszy trening Ultra Boost'ami za pasem. Są to moje pierwsze buty do biegania, wcześniej biegałem w normalnych butach do chodzenia Air Max'ach. Dynamika, łatwość pokonywania dystansu, amortyzacja zdecydowanie na plus. Bieg jest szybszy i przyjemniejszy