pomoc w wyborze zegarka z gps

Awatar użytkownika
gores87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam. Jak w temacie. Szukam zegarka z opcją podpiecia foot pada. Z rzeczy które musi mieć to

1. Opcje prostych interwalów
2. Opcję ciągłego podświetlenia i opcje automatycznego podświetlenia po osiągnięciu np. 1km czy w treningu interwalowym po danym wcześniej ustalonym odcinku ( mam nadzieję że wiadomo o co chodzi)
3. Dokładny GPS

I to byłoby na tyle. Zegarek chce kupić używany i nie wydać na niego więcej niż 500zł. Myślę w sumie nad garminem ale jest może coś innego interesującego. Pozdrawiam
Obrazek
PKO
sojer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Już chciałem Ci oferować Garmina 210, ale niestety nie ma podświetlania ciągłego.
marek84
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:38
Życiówka w maratonie: stara i nieaktualna
Kontakt:

Nieprzeczytany post

310XT ? Na allegro koło 500 idzie wyrwać; nówkę z paskiem HRM3 kupiłem ostatnio z eAzymut.pl za 750 (w cenie dostawa kurierem) - jak dla mnie jeśli możesz dołożyć do tych 750 to najlepsza opcja by była. Ewentualnie poczekaj chwilę, bo Polar ma "do końca Q1" wydać aktualizację do M400 - ma to chyba wprowadzić obsługę foot pod i poprawić coś z opcjami GPS/prędkości. Jeśli to wprowadzą, to może być lepsza opcja, bez paska HR to nówka będzie w cenie pewnie koło 500, nie wiem jak z pozostałymi parametrami.
biegam ultra i w górach :)
Awatar użytkownika
gores87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jestem w stanie zrezygnować z podświetlenia ciągłego na rzecz wyboru długości podswietlenia
Obrazek
Awatar użytkownika
gores87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

310xt fajny sprzęt. Ale nie mogę nic wyszukać do 500zł. Dodam że nie potrzebny mi pas hr gdyż juz go posiadam a często są w komplecie i cena przez to wyzsza
Obrazek
marek84
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

No ja chciałem z paskiem kupić, a akurat 310XT z paskiem kosztuje niewiele więcej niż bez. Do 500 to musisz aukcje przeglądać, czasami się zdarzają. Ewentualnie naprawdę doczytaj/obejrzyj sobie Polar M400 - to dość nowa konstrukcja i jeśli rzeczywiście dodadzą obsługę foot pod + poprawią GPS (do końca Q1 - no to powinno być w marcu, jeśli możesz tyle poczekać) to będzie moim zdaniem najlepszy zegarek w tej cenie: nówkę bez paska kupisz spokojnie 500-600, używany albo na jakiejś promocji (bywają w sklepach) na pewno taniej.
Awatar użytkownika
gores87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

marek84 pisze:No ja chciałem z paskiem kupić, a akurat 310XT z paskiem kosztuje niewiele więcej niż bez. Do 500 to musisz aukcje przeglądać, czasami się zdarzają. Ewentualnie naprawdę doczytaj/obejrzyj sobie Polar M400 - to dość nowa konstrukcja i jeśli rzeczywiście dodadzą obsługę foot pod + poprawią GPS (do końca Q1 - no to powinno być w marcu, jeśli możesz tyle poczekać) to będzie moim zdaniem najlepszy zegarek w tej cenie: nówkę bez paska kupisz spokojnie 500-600, używany albo na jakiejś promocji (bywają w sklepach) na pewno taniej.
Poczytałem trochę o tym m400. Fajny sprzęt z dużą ilością funkcji. Tylko pas od mojego zegarka (ant) nie będzie współpracował z tym polarem tak?
Obrazek
marek84
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Niestety nie. M400 nie obsługuje ANT+
Awatar użytkownika
gores87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

marek84 pisze:Niestety nie. M400 nie obsługuje ANT+
Czyli mój foot pad też odpada. Szkoda bo "fajny" ten polar
Obrazek
sipik
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

polecam przeglądać codziennie strony z kodami rabatowymi (np. kodyrabatowe.pl :usmiech: ) czasem trafiają się jednodniowe obniżki do sklepów z elektroniką czy sportowych nawet do 15 % i wtedy możesz wyrwać 310xt czy właśnie polara w cenie koło 500 zł
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ