Zegarek poszukiwany

htb
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 50
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Wróciłem do biegania po dłuższej przerwie i jestem obecnie na etapie poszukiwania zegarka, aby przestać biegać z komórką.
Co powinien mieć:
- pomiar dystansu
- tempo
- tętno
- alarmy stref tętna
Prawie zdecydowałem się na Sigmę RC 14.11, ale opinie na temat dokładności dystansu i tempa są takie sobie :(
Czy moglibyście polecić jakiś zegarek w sensownej okolicy 400PLN, który będzie potrafił to wszystko ?
Czy do tej ceny pozostaje mi tylko opaska na klatę z BT i sparowanie jej z afjonem ? A jeśli tak to czy jakiś program oprócz Runtastic Pro obsługuje strefy tętna ?
Dzięki za wszystkie podpowiedzi.
PKO
Patryck
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35'

Nieprzeczytany post

Dorzuć 100-150 i poszukaj Garmina 15 HR, w tej cenie to raczej używki, ale moim zdaniem warto.
Zegarki i akcesoria Garmin, FootPody oraz Telefony Kom. -> http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=33684688
_bonhart_
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Jeżeli bierzesz pod uwagę używki to mam do sprzedania Polara RC3 GPS z opaską i czujnikiem HR. Zegarek kupiony rok temu w grudniu, jak dobrze pamiętam. Mam dowód zakupu i dokładną datę musiałbym sprawdzić. Osobno kupowałem czujnik HR i na niego chyba paragonu nie znajdę. Jak będziesz zainteresowany to daj znać tutaj lub na priv. Cena jaka mnie usatysfakcjonuje to 500 zł plus koszty wysyłki.
htb
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Patryck pisze:Dorzuć 100-150 i poszukaj Garmina 15 HR, w tej cenie to raczej używki, ale moim zdaniem warto.
No właśnie nad nim się zastanawiałem, ale wydawało mi się że nie ma właśnie stref tętna. Sprawdziłem jeszcze raz i są :) Dodatkowo nówkę można z pulsometrem dostać w Decathlonie za 599PLN, więc cena chyba niezła. Trzeba będzie chyba pogadać z Mikołajem :)
rudnickir
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

HR i tak nie będziesz używał poza kilkoma razami kiedy będziesz chciał sprawdzić jak to działa. Garmin 15 może dobry , ale jak by kosztował 250zł bez pasa HR.
htb
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

To co polecasz zamiast niego ?
rudnickir
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

-Onmove 510/710 - allegro lub promocje zimowe
-Polar M400 najlepiej zapowiadający się zegarek do biegania ( bez ultra) w stosunku cena / możliwości / jakość...czas zweryfikuje
-Garmin 310-dobra bateria /duże możliwości-inwestycja przyszłościowa.
-używany Ambit - i tak bije na głowę tanie Garminy pod względem możliwości i jakości.
-Timex Run Trainer 1.0 - w promocji 499zł - dużo opcji , niezawodny, dokładny- trochę zagmatwany export gpx:)

Tak na szybko...kupuj przyszłościowo , a nie na dzisiaj. Twoje pieniądze , twoja decyzja i twoje rozczarowanie.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ