Grupa nie widzi moich treningów

Kumek66
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dołączyłem do grupy. Widać mnie jako członka ale nie widać moich treningów. Przy mnie jest komentarz "brak treningów" . We własnym profilu mam wszystko ustawione jako "wszyscy" . Co może być powodem?
PKO
nofinishlane
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:43:43
Życiówka w maratonie: 03:25:30
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Kumek66 pisze:Dołączyłem do grupy. Widać mnie jako członka ale nie widać moich treningów. Przy mnie jest komentarz "brak treningów" . We własnym profilu mam wszystko ustawione jako "wszyscy" . Co może być powodem?

Może nie trenujesz?

Przepraszam, ale głupie myśli zawsze pierwsze wpadają mi do głowy :hahaha:
Jeśli nie chcesz się ścigać - wtedy nie startuj
http://barman-setka-raz.blogspot.com/
Obrazek
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

nofinishlane pisze:
Kumek66 pisze:Dołączyłem do grupy. Widać mnie jako członka ale nie widać moich treningów. Przy mnie jest komentarz "brak treningów" . We własnym profilu mam wszystko ustawione jako "wszyscy" . Co może być powodem?

Może nie trenujesz?

Dlaczego głupie? Treningu nie ma internecie więc go nie było.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Awatar użytkownika
Buniek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:35
Życiówka w maratonie: 2:57:09

Nieprzeczytany post

Jeżeli napisałbyś jakiej aplikacji dotyczy problem i umieściłbyś nazwę tej aplikacji w tytule to ktoś być może będzie w stanie Ci pomóc.
Krzysiek
hassy
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kangoor5 pisze:
nofinishlane pisze:
Może nie trenujesz?
Dlaczego głupie? Treningu nie ma internecie więc go nie było.
Kochani, you made my day :hej:
A poważniej: czy ta grupa może się spotkać na jakimś browcu i po prostu sobie opowiedzieć ile i jak biegała? Nieśmiało napomknę, że ludziom to w sumie wystarczało przez te parędziesiąt tysięcy lat... :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ