http://spam/pegasusy-31/
Opisałem trochę technologi i pokazałem najważniejsze elementy tego bucika.
Komentujcie pod artykułem.
Jak na test, bardzo kiepskie - kilkanascie pustych frazesow przeklejonych z marketingowej broszurki, nic od siebie. Rozumiem, ze nie zaplaciles za te buty, ale dostales od producenta w barterze, a w zamian miales opisac, jaki to swietny model?akrass pisze:Hej! Przedstawiam Wam Pegasusa 31 po dokładnym przeskanowaniu aparatem
Takie uczucie jakby Cie coś ciągnęło w stopie?MagsMoj pisze:Hej. A ja bym pociągnęła dyskusje o tych butach. W weekend kupiłam wersje Flash. I pierwszy bieg to jakaś mordęga była. W jednym bucie miałam wrażenie jakby przez srodek przechodziła jakaś linka wrzynała mi się w stopę. Nie wiem czy to wina buta czy coś sie dzialo z moją stopą i stąd pytanie do Was: miał ktoś podobne doświadczenie? Dodam że na bucie nie ma żadnych zmian fizycznych widocznych, moje stopy też w porzadku... Tylko problem pojawił się podczas biegu.
Jak można porównywać rasową startówkę z butem do codziennego użytku? To jak byś na forum samochodowym zapytał: Co wybrać, Golfa IV czy Ferrari 458 Italia.lukglo pisze:Jeśli miałbyś do wyboru: Pegasus 31 i Zoom Streak 5 (biegi od 5km do HM oraz szybkie treningi) które byś wybrał?