jabbur pisze:Se jutro zrobię. Jak zadziałą macie u mnie za 20zł / sztuka.
Ale musisz najpierw dać kilka jakiemuś sławnemu sportowcowi, żeby mu z tym zdjęcie zrobili. Następnie powinieneś rozesłać tego trochę do blogerów, którzy taki kit łykają za każdym razem. Wtedy będziesz już mógł spokojnie cały kontener tych cudeniek Chinach zamówić.
To jest mechanizm powtarzalny jak schemat Ponziego. I podobnie jak w przypadku piramid, tak samo i tu znajdą się chętni do nabycia.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
[quote="KomPot"]Ja jednego nie rozumiem, przecież jak się biega to oddycha się ustami a nie nosem. W czym coś takiego może pomóc?[/quotNo
No właśnie, trzeba szybko opatentować taką turbinkę do ust, może nawet z nawilżaczem i pompką do śliny, stylizacja po założeniu na paszczę lwa czy innego zwierzątka albo usta Merlin Monroe czy Angeliny Jolie, pole do popisu ogromne
Czepiacie sie jak gawiedz co zegarka nie widziala.
To po prostu dokladnie taka sama funkcja jak plastry na nos. Jakos nikomu one nie wadza skoro Korzen kiedys w nich maszerowal.
Mankamentem bylo lepiszcze wiec wprowadzono funkcje mechaniczna, rozkurczajaca.
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Eee, no nie. Czepiamy się jako przedstawiciele trzeciego świata, którzy nie wierzą w cuda samobiegającej techniki za 30 dolików od trzech spinaczy do notatek.
Ostatnio zmieniony 20 paź 2014, 10:06 przez jabbur, łącznie zmieniany 1 raz.
nooo, czepiamy się, taki klimat mamy.
mnie uczono, że jak się biega to się oddycha ustami, jak komuś, jak jabburowi, wystarcza w 2 zakresie oddychanie nosem (podziw) to turbinka mu też nie jest potrzebna, bo przy trzydziestoprocentowym wzroście mocy to z tego 2 zakresu wyskoczy ; -)
KomPot pisze:nooo, czepiamy się, taki klimat mamy.
mnie uczono, że jak się biega to się oddycha ustami, jak komuś, jak jabburowi, wystarcza w 2 zakresie oddychanie nosem (podziw) to turbinka mu też nie jest potrzebna, bo przy trzydziestoprocentowym wzroście mocy to z tego 2 zakresu wyskoczy ; -)
DO drugiego zakresu wystarczy mi nos Od 85% nie ma tak dobrze