Szukam butów które się nie rozpadną po 600 km

Pronator
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 00:45:00
Życiówka w maratonie: 03:30:03

Nieprzeczytany post

Od ponad dziesięciu lat biegam w Mizuno i proponuję Ci "uderzyć" w ten temat.
PKO
Awatar użytkownika
Spinnaker
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 41:28
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Obecnie biegam w Adidas Supernova Glide Boost 6. Na liczniku mają około 590 km i nic... trochę poobcierane na noskach. Biegane mieszanie 50/50 asfalt/teren. Nawet podeszwie odpukać w niemalowane nic nie dolega. Do tego jeszcze chodzone czasami gdzieś tam do pracy itp. Także z całego serca polecam
Obrazek
5km: 0:20:30.19 -5 Bieg Napoleoński -Szabda '14
10km: 0:41:28 - III Dycha Anny Wazówny - Brodnica 20.07.2014
Półmaraton: 1:40:08 - I AmberEXPO Półmaraton Gdańsk - 26.10.2014
Awatar użytkownika
comar
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Pronator pisze:Od ponad dziesięciu lat biegam w Mizuno i proponuję Ci "uderzyć" w ten temat.
Bylem bliski kupienia modelu sayonara, niestety w sklepie sie okazalo ze nie maja kompletu do pary, ktoa sie Gdzieś widocznie pomylil. I wtedy kupilem asicsy.

Dodatkowo nie bede ukrywal ze zalezy mi na cenie. Asicsy kupilem za 190 zl a lunarglidy za 250. Wszystko w salonach firmowych w Polsce oczywiscie
Obrazek
Iseul
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

comar, moze miales pecha po prostu? biegam w meskich skyspeedach - nie wiem, jaki maja przebieg teraz, ale zdecydowanie wiekszy niz 600k, jedyny ich problem to mala dziurka w zapietku od wewnatrz (nie przeszkadza to w uzytkowaniu buta, i jakos szybko ja wydarlam, nie powieksza mi sie), z zewnatrz jak nowki
Pronator
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 00:45:00
Życiówka w maratonie: 03:30:03

Nieprzeczytany post

comar pisze:
Pronator pisze:Od ponad dziesięciu lat biegam w Mizuno i proponuję Ci "uderzyć" w ten temat.
Bylem bliski kupienia modelu sayonara, niestety w sklepie sie okazalo ze nie maja kompletu do pary, ktoa sie Gdzieś widocznie pomylil. I wtedy kupilem asicsy.

Dodatkowo nie bede ukrywal ze zalezy mi na cenie. Asicsy kupilem za 190 zl a lunarglidy za 250. Wszystko w salonach firmowych w Polsce oczywiscie
Aktualnie biegam w Sayonarach (od 650 km) i muszę z lekką przykrością stwierdzić, że siateczka na cholewce (na zgięciu) już się trochę przetarła, co nigdy nie miało miejsca w innych butach Mizuno po takim przebiegu. Kosztują dwa razy więcej niż Twoje Asicsy.

Czasem bywa tak, że ludziska dobierają sobie parę butów z trzech pudełek. Ten, kto chce kupić ostatnią parę może niestety doznać szoku.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ