buty z dobrą amortyzacją do 250zł
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Szukam butów do biegania rekreacyjnego ok 15km tygodniowo. Wcześniej biegałem na butach z decathlonu za 60zł ale czas na zmianę
. Szukam czegoś z dobrą amortyzacją do 250zł max 300zł. Mam stopę neutralną i ważę 105kg. Myślałem o jakiś Asicsach, w tej cenie znajdę m.in GEL-PURSUIT. Prosze o rady pozdr

- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
Szczerze mówiąc, jeżeli biegasz po twardym, to przy Twojej wadze nie kupisz butów do 300zł.adam.pias pisze:Szukam butów do biegania rekreacyjnego ok 15km tygodniowo. Wcześniej biegałem na butach z decathlonu za 60zł ale czas na zmianę. Szukam czegoś z dobrą amortyzacją do 250zł max 300zł. Mam stopę neutralną i ważę 105kg. Myślałem o jakiś Asicsach, w tej cenie znajdę m.in GEL-PURSUIT. Prosze o rady pozdr
Dla biegaczy w okolicach 100kg polecane są modele typu Nimbus, Kayano, Glicerin, Adrenaline, Triumph

-
- Zaprawiony W Bojach
a boli cię coś, że chcesz zmienić ekideny na "coś lepszego"?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:37:35
- Życiówka w maratonie: 02:58:32
Jak poszukasz to spokojnie znajdziesz but z dużą amortyzacją w cenie do 300 zł.
Tylko duża amortyzacja czasami więcej szkody niż pożytku robi. Sam się przekonałem na sobie.
Tylko duża amortyzacja czasami więcej szkody niż pożytku robi. Sam się przekonałem na sobie.
-
- Rozgrzewający Się
Nic nie boli ale czas na zmianę.Qba Krause pisze:a boli cię coś, że chcesz zmienić ekideny na "coś lepszego"?
@krzys1001, nie chodzi mi też o przesadzoną amortyzację

Kupuje buty przynajmniej na rok i nie wiem czego dokładnie szukać

- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:45
Nike pegasus 29 lub 30 

- Bylon
- Zaprawiony W Bojach
To czemu czas na zmianę, jeżeli nic nie boli?
Kup sobie drugie Ekideny 50. Ten but bije na głowę każde wypasione obuwie z amortyzacją z Marsa (nie tylko piankową, ale też piankową innego typu, piankową jeszcze innego typu, powietrzną, żelową, antymaterialną, a nawet czarnomaterialną!).
Kup sobie drugie Ekideny 50. Ten but bije na głowę każde wypasione obuwie z amortyzacją z Marsa (nie tylko piankową, ale też piankową innego typu, piankową jeszcze innego typu, powietrzną, żelową, antymaterialną, a nawet czarnomaterialną!).
"Silikon nad kolanami zapobiega ślizganiu się rąk podczas wspinania się" - patrzcie no, jakie cuda teraz produkują!