Krokomierz raz jeszcze
- meryt
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
nabyłem ostatnio za niewielką oplatą 70 PLN krokomierz,wbrew temu co wyczytałem na forum nie jest tak żle z dokladnością wskazań.Długość kroku ustalalem dla truchtu i bc-1 na bieżni .Podczas treningu sprawdzającego rownież na bieżni po przebiegnięciu 10km liczni pokazuje 15m mniej.W moim przypadku dokładność jest wystarczająca.Na długich wybieganiach w terenie błąd nawet 500m nie jest zbyt duży .Jakaścią wykonania przypomina NRD-owską Ruchle ciekawe jak długo wytrzyma.A może ktoś z forumowiczów również stosuje krokomierz chętnie posłucham uwag.
grupa biegowa www biegajznami.pl
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
Ten krokomierz którego używalismy w rodzinie kilka lat temu (podarowaliśmy przyjacielowi, a potem okazało się że kupno drugiego jest niemożliwe) tęż mylił się niewiele, a więc nieistotnie. Mielismy jak najlepsze doświadczenia z uzywania tamtego. To był niemiecki krokomierz, ale nie pamietam nazwy.
Jaki jest ten Twój? Gdzie kupiony? Jakie ma funkcje? Drogi jest?
Jaki jest ten Twój? Gdzie kupiony? Jakie ma funkcje? Drogi jest?
- meryt
- Stary Wyga
Kilka lat przy tego typu zabawkach to jednak troche czasu dość istotnego.Pachnie Taiwanem /Sport -tech Fitnes/.Funkcje to kroki,kilometry/dystans/,zegarek,stoper ,kalorie,odmierzanie czasu i dystansu do tyłu
Do istotnych spraw należy moim zdaniem ustalanie dlugości kroku z dokładnością do 1cm /spotkałem krokomierze o dokladności 1 stopy/
Kupiłem na alegro za 70zl,ale widzialem tańsze.
Długość kroku ustalałem na bieżni 400m-biegalem 5x1000m,raz 2000m oraz raz 5000m w zakresie trucht ,bc-1 z tego wyszła średnia w moim przypadku 101cm/dł.kroku/
Pozdrawiam
Do istotnych spraw należy moim zdaniem ustalanie dlugości kroku z dokładnością do 1cm /spotkałem krokomierze o dokladności 1 stopy/
Kupiłem na alegro za 70zl,ale widzialem tańsze.
Długość kroku ustalałem na bieżni 400m-biegalem 5x1000m,raz 2000m oraz raz 5000m w zakresie trucht ,bc-1 z tego wyszła średnia w moim przypadku 101cm/dł.kroku/
Pozdrawiam
grupa biegowa www biegajznami.pl