Czy ktoś wie w jaki sposób ustawić w modelach S610 lub S810 funkcje "heart touch" aby móc łapać międzyczasy przez zbliżenie monitora do nadajnika? Fabrycznie, po zbliżeniu włącza się podświetlenie, ale podobno można to zmienić programując z komputera. Chyba kiedys Joycat pisała o międzyczasach przez "heart touch" ale temat "wyparował" z forum.
dzięki za podpowiedź
Polar Heart Touch
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Już przypomniałem sobie: HR connection/user/Alt E/store lap i bez dotykania łapie międzyczasy.
Ale teraz nie wiem, jak zrobić, żeby podświetlenie działało bezdotykowo.
(Edited by Janusz at 6:51 pm on Oct. 18, 2004)
Ale teraz nie wiem, jak zrobić, żeby podświetlenie działało bezdotykowo.
(Edited by Janusz at 6:51 pm on Oct. 18, 2004)
Janusz
-
- Stary Wyga
- Kontakt:
Funkcja "Hearth Touch"pozwala na wybranie i ustawienie JEDNEJ z funkcji,czyli np.zaznaczanie międzyczasów LUB zmianę widoku LUB pokazywanie limitów.
Podświetlenie za każdym razem powinno włączać się autom.
Pozdrawiam
(Edited by Kenji at 12:53 pm on Oct. 19, 2004)
Podświetlenie za każdym razem powinno włączać się autom.
Pozdrawiam
(Edited by Kenji at 12:53 pm on Oct. 19, 2004)
T.
-
- Zaprawiony W Bojach
Dziękuję za fachową poradę! Podświetlenie chyba powinno być - jak piszesz - automatyczne. Ciekawe dlaczego u mnie to nie działa? Może bateria nie dość mocna?
Janusz
- BartOne
- Dyskutant
jest cos takiego, aby swiatelko dzialalo automatycznie, musisz na początku sam je przycisnąć (jak włączysz stoper), wtedy bedzie wiedzialo, że ma świecić przy kazdym lapie
(strona C67)
...a ja mam troche inny problem (s625x), mianowicie nie moge zmienic z powrotem (ze zmiany widoku przy zblizeniu), aby pokazywal tylko limity, tzn aby nic sie nie zmienialo. jakis bląd (ostrzerzenie) PPP wyskakuje, gdy chce to zmienic i przeslac zmiane do monitora (?!?!?). 3 istnieje mozliwosc zmiany funkcji manualnie z bezposrednio z monitora?? mieliście tak??
(Edited by BartOne at 2:09 pm on Oct. 23, 2004)
(Edited by BartOne at 2:10 pm on Oct. 23, 2004)
(Edited by BartOne at 2:26 pm on Oct. 23, 2004)

...a ja mam troche inny problem (s625x), mianowicie nie moge zmienic z powrotem (ze zmiany widoku przy zblizeniu), aby pokazywal tylko limity, tzn aby nic sie nie zmienialo. jakis bląd (ostrzerzenie) PPP wyskakuje, gdy chce to zmienic i przeslac zmiane do monitora (?!?!?). 3 istnieje mozliwosc zmiany funkcji manualnie z bezposrednio z monitora?? mieliście tak??
(Edited by BartOne at 2:09 pm on Oct. 23, 2004)
(Edited by BartOne at 2:10 pm on Oct. 23, 2004)
(Edited by BartOne at 2:26 pm on Oct. 23, 2004)