Butu SAUCONY startówki, opinie
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mam dwie pary Saucony: Triumph 9 i Kinvara 3. Triumphy mają rewelacyjną amortyzacje, na stronce piszą że nadają się dla biegaczy 80+ ja ważę 70, jak dla mnie rewelacja na treningi i starty, są szerokie w palcach. Kinvary mają mało amortyzacji używam na krótkie treningi i starty.
- mungo
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 3:23:50
- Kontakt:
Ja też mam 2 pary Saucony. Najpierw kupiłem Cortany a potem Virraty. Jak dla mnie to mistrzostwo. Jeśli buty do startów a nie stricte startówki to polecqm te drugie.Akurat wczoraj opisałem wrażenia z biegania w obu modelach,link w sygnaturze pod postem
- TriSzerpa
- Wyga
- Życiówka na 10k: kiepska
- Życiówka w maratonie: kiepska
Posiadam Kinavary 2, używam je jako startówki na asfalt i na interwały.
Super są, chociaż nie mam porównania do innych startówek asfaltowych,bo biegam głównie po górach.
Są wygodne, lekkie i nie obijają paznokci, nie ocierają. Z wytrzymałością nie potrafię sie określić,bo mam w nich dopiero 200 km zrobione. Moja waga 79 kg
Super są, chociaż nie mam porównania do innych startówek asfaltowych,bo biegam głównie po górach.
Są wygodne, lekkie i nie obijają paznokci, nie ocierają. Z wytrzymałością nie potrafię sie określić,bo mam w nich dopiero 200 km zrobione. Moja waga 79 kg
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:50
Saucony Mirage 3 - moje ulubione, jak do tej pory, buty. Niestety z trwałością słabo. Po kilkuset km (400-500) siateczka nad dużym palcem się rozłazi. Ale i tak, jak już się rozejdzie do końca, będę szukał tego samego modelu.