Moj wzrost 162cm przy 76kg wagi i raczej plaskie stopy wiec cos "motion control", fajnie , tylko teraz jaki model wybrac i gdzie kupic takie buty w 3M . Bylem w Athlets foot w carfourze i pani na haslo motion control zrobila najpierw duze oczy a potem ze takiej firmy nie maja.
Poza tym jak chcialem przymierzyc jakies buciki to sie okazalo ze jaki by to nie byl model to rozmiar zaczyna sie od 42 ,a ja potrzebuje cos ok. 40-40.5 takie buty raczej produkuja wiec sklep mi srednio wypadl tym bardziej ze pani stwierdzila ze producenci zaczynaja robic od 42 numeru. Rok czasu biegalem w Asicsach , przyznam ze nie narzekam na te buty poza tym ze sie zestarzaly , niestety nie wiem nawet co to jest za model bo zakup byl czysto przypadkowy podyktowany cena - wyprzedaz w Giacomelii (wtedy jeszcze nie wiedzialem ze jest cos takiego jak pronacja). Aktualnie sklep sie przeksztalcil w Sport&More, niestety tych butow juz nie znalazlem , kupilem wygladajece podobnie Asics Colorado jednak troche srednio mi sie w nich biega. Dlatego w koncu chcialbym kupic buty naprawde dobrane do moich potrzeb wiec prosze o pomoc