Polar S810i cd. ...

Robert W
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam serdecznie

Chciałbym przypomnieć niniejszy temat z zapytaniem czy po roku od ostatnich zapisów w tym wątku wasza wiedza wynikająca ze zdobytych doświadczeń uległa pogłębieniu i czy macie jakieś interesujące spostrzeżenia?

link do tematu:
http://www.bieganie.home.pl/cgi-bin/iko ... 86&start=0

Pozdrawiam
Robert
Robert W
PKO
Robert W
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Może powinienem jeszcze nadmienić, co niniejszym czynię, że chodzi mi o kwestię wyciągania wniosków z wykresów tętna jakie otrzymuje się z Polara, ich analizy, przydatności w treningach i oceny własnego organizmu.

pozdrawiam
Robert
Robert W
Kenji
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Przy okazji odnalazłem oczekiwane przez Roberta W,tak długo poszukiwane wiadomości o 810-tce,stąd ten "odkopany" temat.:)
Pozdrawiam
T.
Awatar użytkownika
yash
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dzięki Robert - jak piasliście o 810tkach na forum mnie jeszcze nie widzeli :) a bardzo mnie interesują takie spostrzeżenia i wiele sie dowiedziałem.

Ja dodam od siebie tyle - w zeszłym roku moja (była) Sigma PC14 miała problemy z uśrednieniem porannego tętna - serduszko migało w cały świat. Zmierzyłem puls na szyi - TO SAMO. Na EKG wychodziły chwilowe anomalie. Ale tylko chwilami. NA wysiłkowym było OK.

Co sie okazało? Magnez. Miałem poziom magnezu we krwi koło dolnej normy (jeszcze w normie). Połykałem tydzień czy dwa - przeszło jak ręką odjął.

Wniosek - arytmia to nie zawsze choroba czy przetrenowanie - czasem niedobór czegoś powoduje takie efekty.
sedrecznie zapraszam wszystkich na
http://www.virtualtrener.com/forum/
Kuba
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ