Mizuno WAVE FORTIS
- 850
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45 min
- Życiówka w maratonie: brak
http://www.mizuno.eu/pl/about/contact-us to jest miejsce na zadanie tego pytaniasassza pisze:Dlaczego nie ma zadnej informacji otakim bucie na stronie Mizuno chociaż występujeon w handlu?
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
Nie podoba mi się Twój pomysł, z oczywistego względu- gdyby strony producentów były wyrocznią na cholerę nam forum, lepiej zapytać "guru", nie chce mi się tłuc po stronach producentów, zakładam że znasz odpowiedź ale mi nie powiesz, klasyka...
- 850
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45 min
Tylko ze ja napisalem to calkiem powaznie, bez cienia zlosliwosci. Nie mam pojecia dlaczego dystrybutor nie umieszcza tego modelu na stronie. Z drugiej strony dystrybutor nie musi miec w ofercie wszystkich modeli producenta, wiec jesli nimi nie handluje to po co o nich pisac na stronie. Tak mi sie wydaje, moze ktorys z kolegow ma wiecej wiedzy ww. Temacie i cos podpowie
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
No i jest odpowiedź dystrybutora:
"Mizuno Wave Fortis jest to model produkowany specjalnie dla sieci Decathlon stąd informację o nim uzyskać można jedynie w jej placówkach.
Ogólnorynkowy odpowiednik tego modelu to Wave Ovation który występował w sezonie ubiegłym.
Pozdrawiamy
Zespół Mizuno"
"Mizuno Wave Fortis jest to model produkowany specjalnie dla sieci Decathlon stąd informację o nim uzyskać można jedynie w jej placówkach.
Ogólnorynkowy odpowiednik tego modelu to Wave Ovation który występował w sezonie ubiegłym.
Pozdrawiamy
Zespół Mizuno"