Mizuno WAVE FORTIS

sassza
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dlaczego nie ma zadnej informacji otakim bucie na stronie Mizuno chociaż występujeon w handlu?
PKO
Awatar użytkownika
850
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45 min

Nieprzeczytany post

sassza pisze:Dlaczego nie ma zadnej informacji otakim bucie na stronie Mizuno chociaż występujeon w handlu?
http://www.mizuno.eu/pl/about/contact-us to jest miejsce na zadanie tego pytania
sassza
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Nie podoba mi się Twój pomysł, z oczywistego względu- gdyby strony producentów były wyrocznią na cholerę nam forum, lepiej zapytać "guru", nie chce mi się tłuc po stronach producentów, zakładam że znasz odpowiedź ale mi nie powiesz, klasyka...
Awatar użytkownika
850
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45 min

Nieprzeczytany post

Tylko ze ja napisalem to calkiem powaznie, bez cienia zlosliwosci. Nie mam pojecia dlaczego dystrybutor nie umieszcza tego modelu na stronie. Z drugiej strony dystrybutor nie musi miec w ofercie wszystkich modeli producenta, wiec jesli nimi nie handluje to po co o nich pisac na stronie. Tak mi sie wydaje, moze ktorys z kolegow ma wiecej wiedzy ww. Temacie i cos podpowie
sassza
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

No dobrze skoro tak sytuacja wygląda wysmarowałem do nich zapytanie, zobaczymy co w tym temacie napiszą.
sassza
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

No i jest odpowiedź dystrybutora:

"Mizuno Wave Fortis jest to model produkowany specjalnie dla sieci Decathlon stąd informację o nim uzyskać można jedynie w jej placówkach.

Ogólnorynkowy odpowiednik tego modelu to Wave Ovation który występował w sezonie ubiegłym.

Pozdrawiamy

Zespół Mizuno"
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ