Puma Fluent
- Krystian88
- Wyga
Co sądzicie o tych butach??? Ma ktos może z nimi jakieś doświadczenie, czy nadają się na startówki??
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Są to raczej buty z kategorii lekkie treningowe.
Startuje w nich i stwierdzam,że mnie zwalniają. Są za miękkie przez co nie czuje się podłoża i nie ma takiego odbicia.
Dobre na trening, na bieg ciągły,rytmy,tempówki. Pomimo małej wagi dobrze amortyzuja na całej powierzchni stopy.
Biega sie w nich płynnie,równo ale nie za szybko.
To moje zdanie.
Startuje w nich i stwierdzam,że mnie zwalniają. Są za miękkie przez co nie czuje się podłoża i nie ma takiego odbicia.
Dobre na trening, na bieg ciągły,rytmy,tempówki. Pomimo małej wagi dobrze amortyzuja na całej powierzchni stopy.
Biega sie w nich płynnie,równo ale nie za szybko.
To moje zdanie.
- Krystian88
- Wyga
a jakie byś polecił tylko w rozsądnej cenie, czyli gdzies 200zl.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Po prostu pojedz na najbliższy bieg i spytaj tych co zazwyczaj handlują sprzętem.
Ja ci mogę polecać wiele butów,ale większości nie kupisz a reszta może ci nie przypasić.
Te Puma Fluent kupowałem za 130 w Macro. Myślę,że za dwie stówy kupisz na biegu coś dobrego,ze startówek oczywiście.
Jedz na zawody i tam szukaj,bo nie sądzę abyś znalazł ten typ buta w sklepach typu TAF,czy GOSPORT.
Może takie?
http://www.bednarek-sport.pl/index.php? ... 1085331399
(Edited by Montano Corridore at 6:46 pm on May 23, 2004)
(Edited by Montano Corridore at 6:48 pm on May 23, 2004)
Ja ci mogę polecać wiele butów,ale większości nie kupisz a reszta może ci nie przypasić.
Te Puma Fluent kupowałem za 130 w Macro. Myślę,że za dwie stówy kupisz na biegu coś dobrego,ze startówek oczywiście.
Jedz na zawody i tam szukaj,bo nie sądzę abyś znalazł ten typ buta w sklepach typu TAF,czy GOSPORT.
Może takie?
http://www.bednarek-sport.pl/index.php? ... 1085331399
(Edited by Montano Corridore at 6:46 pm on May 23, 2004)
(Edited by Montano Corridore at 6:48 pm on May 23, 2004)