Witam !
Zdecydowałem się kupić pulsometr, od razu stwierdziłem, że opcja przesyłania wyników do komputera nie jest mi niezbędna więc ograniczyłem się do 'tańszej ofery' Polara.
Wiem także, że zwykły stoper przestał mi wystarczać i potrzebuję taki z prawdziwego zdarzenia (żegnajcie Sigmy i Scale).
Mam w związku z tym kilka pytań (miałem okazję korzystać tylko z S610i więc nie wiem czy te niższe też mają istotne dla mnie funkcje):
- czy oba zegarki maja możliwość jednoczesnego wyświetlania czasu całkowitego i okrążenia ?
- czy można wyświetlać puls także jako stosunek do tętna maksymalnego, które chciałbym wpisywać ręcznie
- czy mają możliwość łapania międzyzcasów poprzez zbliżenie do paska ? i czy ta funkcjonalność jest ustawialna (tzn. czy można tak jak w s610i wykorzystywać to jako podświetlenie ?)
- czy OwnIndex jest miarodajny ? czy warto za niego płacić więcej ?
- załóżmy taką sytuację: biegnę z s120 obok kolegi który ma s610i czy na moim polarze będą zakłócenia ?
- czy jest jakiś program tylko dla s210 ? (jakaś wersja PPP)
dobra koniec tych pytań, jeśli ktoś dotarł do końca to proszę choć o szczątkową odpowiedź na moje pytania
Pozdrawiam
A tak przy okazji to z chęcią kupię któryś z modeli serii S z drugiej ręki (używanego)
Dodatkowo mały opis:
- potrzebuję od czasu do czasu zegarka, który
Polar S120 vs S210
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wszystkie opisy f. cji znajdziesz na stronie Sportprofilu. sportprofil.pl. Ja osobiście polecalbym S210. Jest troszeczke bardziej zaawansowany pod względem f. cji. No ale drozszy o 210 zl. Ale S210 ma większą pamięć i f. cje interwalów. No i duzo więcej mozliwości niz S120. ja polecalbym nawet wstrzymać sie z zakupem i oszczędzić te 200 zl i kupiś S210. Jak cos moj nr. gg 8847916
- kardash
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
dobra może zarzuciłem za dużo pytań na raz: właściwie to już się zdecydowałem, tylko chciałbym się spytać te niższe modele 120 i 210 mają możliwość, wyświetlania na raz czasu łącznego i czasu bieżącego okrążenia ?
kardash