ADRESY SKLEPÓW Z OBUWIEM

Awatar użytkownika
Malsson
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Duzo i wielu na ten temat pisało. Uważam że nie pomagamy sobie w kwestii zasadniczej. Mianowicie, istnieje niewiedza na temat miejsc gdzie można zakupić dobre buty do biegania. Proszę wszystkich tych, którzy wiedzą, o podanie adresów nie tylko internetowych, ale adresów sklepów. POZDRAWIAM!
"Łaską zbawieni jesteście przez wiarę, i to nie z was: Boży to dar; Nie z uczynków aby się kto nie chlubił" - Ef.2:8
Malsson  GG4961246
PKO
Awatar użytkownika
predator
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

wejdż w sprzęt tam sa adresy

(Edited by predator at 2:29 pm on May 3, 2004)
Awatar użytkownika
predator
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

najlepszy znany mi sklep z biegówką to sklep Pana Rysia, wybór ASICÓW, MIZUNO i NB.Byłem tam ostatnio i okazało się że Pan Rysio ostro zszedł z cenami,podobno w związku z jakąś nieuczciwą konkurencją, dla stałych klientów ceny jak na startach! Kupiłem:) przecież Rysie są pod ochroną!
Awatar użytkownika
Malsson
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Podaję adresy te które mi są znane: www.runnersworld.hg.pl/
/www.bednarek-sport.pl/
www.sportus.com.pl/ranking.htm
i proszę o więcej!
W centralnej Polsce jest wioska NIEWIESZ, tam też można kupić buty /na drodze Koło-Łódź/.
"Łaską zbawieni jesteście przez wiarę, i to nie z was: Boży to dar; Nie z uczynków aby się kto nie chlubił" - Ef.2:8
Malsson  GG4961246
Awatar użytkownika
ART
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Predator: Sklep pana Rysia to www.sport-studio.pl , czy ceny butów Asicsa z tej strony to są te ceny o których piszesz ze zeszły ostro w dół ?
GG 8441181
Awatar użytkownika
Mikael
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Malsson - na www.biegajznami.pl pojawił się pomysł aby stworzyć bazę z adresami "normalnymi" i wirtualnymi sklepów ze sprzętem dla biegaczy. Na razie jej nie ma, ale taka baza będzie stworzona:) - oczywiście ze współudziałem forumowiczów. Jeśli znasz jakieś adresy sklepów w pobliżu siebie - daj mi znać na komunikator lub e-mail (podany w profilu).

Ten apel to zresztą dla wszystkich! :)

(Edited by Mikael at 7:54 am on May 5, 2004)
Któż jak Bóg!
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ