Od początku biegam w Nike Pegasus (obecnie 30) i tylko na temat tych butów mogę się wypowiadać. Wagę i wzrost mam podobny. "Zabiegałem" już 3 pary tych butów najpierw Nike Pegasus 29 a teraz 30. W Intersporcie możesz kupić te buty w promocji za 249zł (kolory z zeszłego roku, ale kolory nie biegają więc dla mnie nie ma to znaczenia) co do stopy to polecam wybrać się do jakiegoś specjalistycznego sklepu (wspominany już Intersport, Sklep Biegacza itp.)Mateusz Listek pisze:183 waga 73 tygodniowo 50-70 km asfalt, chodnik. Stopa nie mam pojęcia ...szymcu pisze:A Twoja waga? Ile biegasz tygodniowo? Po jakim terenie? Jaka stopa? Na tak postawione pytanie mogę polecić SOFIXY pewnie się sprawdzą![]()
![]()
Pisalem ze mi sie w nich dziwnie ladowalo na srodstopiu, inni laduja i nie narzekaja . Z butow w ktorych teraz biegasz, jak sa w jako takim stanie zrob sobie zenki i lataj dalej,Mateusz Listek pisze:biegam na śródstopie
Przebiegłem w nich ok 3000 km i zmieniłem bo zaczęło mnie pobolewać ścięgno Achillesa.Mateusz Listek pisze:a jak buty wyglądają po tysiącu kilometrów ?sandro73 pisze:Ja biegam w Asicsach patriot cena <200 zł. Mój kilometraż to 80-90 km/tydzień ale ważę dużo mniej : 64 kg..