Pulsometr z endomondo
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:45
- Życiówka w maratonie: brak
Może spróbuj zainstalować dodatek ze sklepu Play, ant+ tak trzeba było zrobić w modelach Sony Ericsson żeby działało.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja z powodzeniem używam pulsometru Alpha Mio i aplikacji Endomondo. Warunek to telefony Appla albo jakiś androidowy model z Bluetooth 4.0 (Sony Z1 ma bodaj taką wersję komunikacji). Wtedy nie trzeba opaski o co ktoś pytał i cena do 400 zł też do zrobienia co autor wątku postulował.
Poza tym witam z okazji zarejestrowania tu konta i pierwszego posta.
Poza tym witam z okazji zarejestrowania tu konta i pierwszego posta.
-
- Stary Wyga
tompoz pisze:twoja wypowiedz jest bardzo niejednoznaczna co własciwie chceszmaly_adas pisze:Witam,
poszukuję jakiegoś prostego pulsometru (bez gps), który umożliwiałby transfer tętna do endomondo. Chciałbym jakiś model z zegarkim na rękę (nie za bardzo interesuje mnie wearlink polara)...
Pozd
I z góry dzięki
Aha, tak do 400 zł max
1. czy chcesz pulsometru z którego dane bedzie mógł zrzucac na stronę www.endomondo.pl
2. czy szukach opaski do pomiaru tętna kompatybilnej z aplikacjami endomondo na telefony.
jedna uwaga klasycnzy pulsometr to 2 rzeczy
1. opaska na klatke piersiową
2. zegarek na nadgarstek na którym odczytuje się wartośc tętna.
to rozwiazanie 99 %
Tompoz
Na początek: dzięki za odpowiedź. Piszę teraz, bo nie miałem dostępu do internetu w ostatnim czasie

A więc tak: trochę źle się wyraziłem. Wiem, że komplet składa się z zegarka na rękę i opaski na klatkę. Przechodząc do sedna: potrzebuję/szukam pulsometr (zegarek + opaska), który ma możliwość połączenia z PC i importu wykresu tętna do Endomondo. Z tego co się orientuję taką możliwość (możliwość importu do Endomondo) daje m.in. polartrainer.com czy garmin conect.
Z dwóch opcji, które napisałeś chodzi mi o tą nr 1: "pulsometr z którego dane bedzie mógł zrzucac na stronę www.endomondo.pl".
Dzięki za odp