Czy ktos moze polecic jakis sklep z butami w Berlinie ?
Najlepiej z duzym wyborem -
chcialem sprobowac marek mniej znanych w Polsce jak Brooks , Diadora , Saucony lub Mizuno ...
Berlin - sklepy
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Byłem Berlinem totaaaaalnie rozczarowany.
Ale nie znam Berlina.
Jak byłem tam w zeszłym roku to tylko na expo przed maratonem było sporo sprzętu.
Poszedłem szukac innych sklepów - i trafiłem do podobno największego w Berlinie (albo jednego z) i byem totalnie rozczarowany.
Był to wielki kontrast w stosunku do tego co widziałem kilka miesięcy wcześniej w sklepie w Mediolanie. (kontrast na niekorzyść Berlina)
Ale nie znam Berlina.
Jak byłem tam w zeszłym roku to tylko na expo przed maratonem było sporo sprzętu.
Poszedłem szukac innych sklepów - i trafiłem do podobno największego w Berlinie (albo jednego z) i byem totalnie rozczarowany.
Był to wielki kontrast w stosunku do tego co widziałem kilka miesięcy wcześniej w sklepie w Mediolanie. (kontrast na niekorzyść Berlina)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
heh , fredzio - troche mnie zalamales , bo powaznie mysle
o wyjezdzie na zakupy do Berlina - wkoncu z Poznania
to tak blisko jak do Warszawy
Znalazlem wczesniej taka strone
http://www.laufszene-berlin.de/laufshop.html
i mysle , ze nie jest jednak tak zle , tyle ze informacje na stonach
sa dosc pobiezne , wic myslalem ze ktos bedzie wiedzial cos
wiecej ...
o wyjezdzie na zakupy do Berlina - wkoncu z Poznania
to tak blisko jak do Warszawy

Znalazlem wczesniej taka strone
http://www.laufszene-berlin.de/laufshop.html
i mysle , ze nie jest jednak tak zle , tyle ze informacje na stonach
sa dosc pobiezne , wic myslalem ze ktos bedzie wiedzial cos
wiecej ...
[i]swim - bike - run [/i]
- RadekW
- Stary Wyga
Proto,
Ja poszedłbym następującym tropem:
w Niemczech jest duża sieć dobrychb sklepów dla biegaczy Runnerspoint. Wejdź na ich stronę (o ilem pamiętam: www.runnerspoint.de) i znajdź tam adresy sklepów berlińskich.
Ja poszedłbym następującym tropem:
w Niemczech jest duża sieć dobrychb sklepów dla biegaczy Runnerspoint. Wejdź na ich stronę (o ilem pamiętam: www.runnerspoint.de) i znajdź tam adresy sklepów berlińskich.
Pozdrawiam,
Radek
Radek
- Murat
- Zaprawiony W Bojach
Byłem w takim sklepie Runnerspoint w Niemczech.Zaopatrzenie b.dobre,duży wybór,obsługa znakomita.Jest ich chyba tam cała masa.
Ale w najlepszym sklepie to byłem w Essen-to był taki dom towarowy dla sportowców.Dla biegaczy było całe ogromne piętro!Namierzyłem sie butów /i nabiegałem w nich na mechanicznej bieżni/że hej.Poza tym tony ciuchów wszystkich marek,HRmonitory,bieżnie,odżywki i cała masa innych rzeczy,które tylko moga mieć znzczenie dla biegacza...
Ale w najlepszym sklepie to byłem w Essen-to był taki dom towarowy dla sportowców.Dla biegaczy było całe ogromne piętro!Namierzyłem sie butów /i nabiegałem w nich na mechanicznej bieżni/że hej.Poza tym tony ciuchów wszystkich marek,HRmonitory,bieżnie,odżywki i cała masa innych rzeczy,które tylko moga mieć znzczenie dla biegacza...