Czy ktoś z Was biega w NB 1040?
Jaka jest ich amortyzacja,np. w stosunku do NB1021?
New Balance 1040
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
czy NB 1040 to buty tzw.uniwersalne, nadajace sie do biegania po miekkim podlozu i po asfalcie ?
Dzisiaj widzialem je za259 pln ,tylko,ze sprzedawca nie bardzo potrafil odpowiedziec mi na zadane pytanie !
Bardzo prosze o opinie !!!
Pozdr.Witek (poczatkujacy)
Dzisiaj widzialem je za259 pln ,tylko,ze sprzedawca nie bardzo potrafil odpowiedziec mi na zadane pytanie !
Bardzo prosze o opinie !!!
Pozdr.Witek (poczatkujacy)
Witek
- madach
- Zaprawiony W Bojach
Ja mam takie buty. Biegałem również w NB 1020.
Co do amortyzacji 1040 wydają mi się troszkę gorsze niż 1020, ale za to są bardzo stabilne. W związku z tym lubię w nich biegać po lesie i ścieżkach polnych natomiast na asfalt zakładam inne. Ale tylko dlatego, że mam lepsze buty na asfalt. Polecam.
Co do amortyzacji 1040 wydają mi się troszkę gorsze niż 1020, ale za to są bardzo stabilne. W związku z tym lubię w nich biegać po lesie i ścieżkach polnych natomiast na asfalt zakładam inne. Ale tylko dlatego, że mam lepsze buty na asfalt. Polecam.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url] - frakcja "UMoczonych Łosi"
- byn
- Zaprawiony W Bojach
...amortyzacja to rzecz najważniejsza jeśli biega się po asfalcie uwzględniając swoje uwarunkowania co do stabilności buta i ukształtowania stopy!!!
Na stronach Nb wyszedł nowy model 1041 jako nastepny po 1040 i bedacy jego kontynuacja zarowno te modele jak i 1022 jest to jedna grupa
Na stronach Nb wyszedł nowy model 1041 jako nastepny po 1040 i bedacy jego kontynuacja zarowno te modele jak i 1022 jest to jedna grupa
BYN
- Leszek Gwiazdowski
- Zaprawiony W Bojach
Witold23 - gdzie widziałeś 1040 za 259PLN.
Jestem zainteresowany.
Leszek
Jestem zainteresowany.
Leszek
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]