Rozmiary butow ASICS
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Widzieliscie napewno strone www.bednarek-sport.pl .Maja tam buty asicsa ale jakies chyba sprzed lat.Chciałem sie zapytac ludzi ktorzy mieli asicsa jaka jest długosc wkładki w bucie w rozmiarach 7.5 ,8 ,8,5 i 9.Wiadomo rozmiary w roznych firmach sa rozne.Ja miałem Nike 7.5 (26.5 cm) wkładke i bcierały mi sie palce.Prosze zmierzcie swoje wkładki i doradzcie mi jaki mam wybrac rozmiar na stope 27 cm,bo na tej stronie jest tylko jedna cyferka a jak dla mnie to duzo za mało informacji.(w ogole smieszny styl kupowania butow)Powiedzcie czy te buty gel 2030 sa jako takie a te Gel nandi DS to sa chyba sprzed jakis pieciu lat ale chyba na zime dobre?:))Moze ktos ma takie rozmiary butow jak podałem ,wiec moze zmierzycie swoja wkładke?:))
krolik21
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja mam wszyskie Asicsy w rozmiarze US 9 - EURO 42,5 i w nich mam wkładki 27 cm 
Na strone Bednarka lepiej nie patrz, jest nieuaktualniana - jego trzeba spotkac na zawodach i zobaczyc co posiada.

Na strone Bednarka lepiej nie patrz, jest nieuaktualniana - jego trzeba spotkac na zawodach i zobaczyc co posiada.
[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )