Czy jestescie w stanie polecic mi profesjonalny sklep z butami biegowymi w Monachium lub okolicy (lacznie z Austria i polnocnymi Wlochami)? Najlepiej taki, w ktorym badaja stopy i biomechanike biegu przed doborem modelu.
Bede tam niebawem i chetnie zaopatrzylbym sie w dobre obuwie.
Sklep z butami w Monachium
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Najwieksza chyba i najbardziej profesjonalna w Niemczech jest siec sklepow dla biegaczy "Runners Point" Komputerowa analize biegu na biezni mechanicznej, zarowno ogolna (tzn. na bosaka) jak i w konkretnych butach, ktore masz zamiar kupic oraz badania stop, zrobia tam Tobie za darmo. Zaopatruje sie zazwyczaj w Norymbergi i moge Tobie jedynie podac namiary na sklepy monachijskie, bez dokladniejszych informacji:
1. Perlacher Einkaufszentrum
Thomas-Dehler-Str. 10
tel. (089) 675184
2. Olympia Einkaufszentrum
Hanauer Str. 68
tel. (089) 14303831
Oferte sklepu mozesz przegladnac w internecie http://runnerspoint.pw-internet.de
Jezeli mialbys ochote na wspolna przebiezke po bawarskich gorkach lub potrzebowal jakiejkolwiek pomocy w czasie swego pobytu, daj znac.
kledzik
1. Perlacher Einkaufszentrum
Thomas-Dehler-Str. 10
tel. (089) 675184
2. Olympia Einkaufszentrum
Hanauer Str. 68
tel. (089) 14303831
Oferte sklepu mozesz przegladnac w internecie http://runnerspoint.pw-internet.de
Jezeli mialbys ochote na wspolna przebiezke po bawarskich gorkach lub potrzebowal jakiejkolwiek pomocy w czasie swego pobytu, daj znac.
kledzik
-
- Stary Wyga
Wielkie dzieki Kledziku za namiary. Strona wyglada bardzo profi. Przeznacze caly dzien albo i dwa na dobor i zakupy. Mam nadzieje, ze znajda cos optymalnego dla moich nietypowych uwarunkowan.
Co do reszty, to odezwe sie na priv.
Co do reszty, to odezwe sie na priv.
kamil
- RadekW
- Stary Wyga
Kledzik - Ty musisz być milionerem, jeżeli stać Ciebie na kupowanie sprzętu za zachodnią granicą. Przeglądając ofertę Runner's Point, dostrzegłem np. model Adidas Supernova Control za ok 510 zł (115 EUR). Parę dni temu kupiłem ten model w Warszawie za 240 zł. Miał starą kolorystykę, lecz był dokładnie tym samym modelem co pokazywany w ofercie Niemców.
Pozdrawiam,
Radek
Radek
-
- Zaprawiony W Bojach
Milionerem nie jestemQuote: from RadekW on 7:52 am on Sep. 12, 2003
Kledzik - Ty musisz być milionerem, jeżeli stać Ciebie na kupowanie sprzętu za zachodnią granicą. Przeglądając ofertę Runner's Point, dostrzegłem np. model Adidas Supernova Control za ok 510 zł (115 EUR). Parę dni temu kupiłem ten model w Warszawie za 240 zł. Miał starą kolorystykę, lecz był dokładnie tym samym modelem co pokazywany w ofercie Niemców.

Jak Ci Radku poszlo w Biegu Obroncow Wybrzeza? Slyszalem, ze miales biec z corka

kledzik
- RadekW
- Stary Wyga
Kledziku, oczywiście żartowałem z tym 'milionerstwem', jakkolwiek każdemu życzę, żeby zarabiał miliony. Jednego na pewno można pozazdrościć biegaczom z Zachodu - dużego wyboru butów (wspomniałeś o tym w swojej wiadomości) i ich rozmiarów.
Teraz druga cześć - uczestniczyłem w biegu Obrońców Wybrzeża, ale bez syna. Synek przyglądał sie bigaczom; ma na razie 8 lat i niestety, nie mógłby być ze wzgl. na wiek, dopuszczony do zawodów. Na marginesie, zauważyłem, że w Polsce nie ma tzw. biegów rodzinnych, a ogromna większość zawodów pozwala uczestniczyć biegaczom w wieku co najmniej 12 lat. Ci młodsi nie mają szans pobiegać.
A propos Monachium. Nigdy tam nie byłem, ale mam wielu dobrych kolegów pracujących w firmie Sud Chemie, mającej siedzibę właśnie w Munich.
Teraz druga cześć - uczestniczyłem w biegu Obrońców Wybrzeża, ale bez syna. Synek przyglądał sie bigaczom; ma na razie 8 lat i niestety, nie mógłby być ze wzgl. na wiek, dopuszczony do zawodów. Na marginesie, zauważyłem, że w Polsce nie ma tzw. biegów rodzinnych, a ogromna większość zawodów pozwala uczestniczyć biegaczom w wieku co najmniej 12 lat. Ci młodsi nie mają szans pobiegać.
A propos Monachium. Nigdy tam nie byłem, ale mam wielu dobrych kolegów pracujących w firmie Sud Chemie, mającej siedzibę właśnie w Munich.
Pozdrawiam,
Radek
Radek