Buty w las = asics Gel Eagle Trial II ?

Awatar użytkownika
slaw
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

witam, ma pytanko rozgladam sie za butami do biegania (amatorskiego ;-) w terenie (las, pagorki) ... caloroczne ze wskazaniem na jesienno-ziomowo-wiosenne blocko i piach ... powinny byc stabilne (7 razy skrecona kostka = sic) tak zeby niosly spoko 80-90 kg wagi

poczatkowy wybor padl jak w temacie czyli terenowe orzelki asics'a ;-)....ale mam klopot zeby je dostac...szukam...szukam i nigdzie nie ma

czy moze ktos z szanownej braci biegaczy moglby podpowiedziec jakiec inne butki

z gory dziekuje
pozdro
slaw
PKO
Awatar użytkownika
toms
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Również trochę szukam butów w teren, a jeszcze bardziej na zimę. Oglądałem dokładnie to, czego szukasz czyli Asics Gel Eagle Trial w W-wie na ul. Broniewskiego w Studio Sport. Kosztowały tam 440 zł. Są też dostępne w sklepie internetowym. Wszystko to na stronie http://www.sport-studio.pl/index2.html.
A dodatkowo myślałem  w zamian o nieco tańszych Asics Trabuco - ale to podobno już półka niżej.
W sumie sam się jeszcze nie zdecydowałem - szukam i czekam a okazję.
Tomasz
Ibex
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja mam i biegam w Eagle'ch II i biega mi się bardzo dobrze. Na pewno nie są to buty szybkie, są one ciężkie, ale w terenie sprawdzają się bardzo dobrze. Kupiłem przez internet. www.roadrunnersports.com
Ibex    
Awatar użytkownika
anton
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Słyszałem i czekam bo na Broniewskiego u pana Rysia za miesiąc pojawić ma ją się dwa modele tegoroczne Mizuno właśnie trailowe będoą kosztować koło tszecz stów te leprze a te słabsze poniżej trzech stów. Dwa modele z górnej pułki, czekam cierpliwie!
anton
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ