buty jak Adidas Kanadia XC TR tylko z większą ilością pianki

Awatar użytkownika
Bylon
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Czemu 5 jest gorsza od 4? Ja swoją 5 bardzo lubię.
"Silikon nad kolanami zapobiega ślizganiu się rąk podczas wspinania się" - patrzcie no, jakie cuda teraz produkują!
PKO
piotrk2683
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Bylon pisze:Autorze, rozciągasz łydki? Brak rozciągania to najczęstszy powód shin splints (obok gwałtownego zwiększenia obciążenia, ale wtedy z reguł shin splints jest chwilowe i prędko ustępuje).
nie, biegam dla przyjemności, nie rozciągam się wcale, wiem, że powinienem to robić, ale nie chce mi się szczerze mówiąc tego robić :)

ale dziękuję za radę, powtórzę to co wcześniej już pisałem, u mnie problemy z piszczelami skończyły się jak przesiadłem się na buty z dobrą amortyzacją, takie z dużą ilością pianki, do biegania kupiłem sobie Ekideny 50,a do chodzenia Ekideny 75 i problemy z piszczelami zniknęły, dlatego tak mi zależy na piance pod piętą :)
Awatar użytkownika
kfadam
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1.05

Nieprzeczytany post

Bylon pisze:Czemu 5 jest gorsza od 4? Ja swoją 5 bardzo lubię.
Bylon napisałem fajna a jeszcze wcześniej że nie podoba mi się tak jak 4. Najzwyczajniej w świecie 4 podoba mi się bardziej od 5 i odniosłem wrażenie że 5 jest węższa od 4 ale 5 mierzyłem tylko raz. Nadal nie mogę się w pełni wypowiedzieć co do skóry bo nie biegałem w nich dłużej niż godzinę w każdym bądź razie jak do tej pory zero obtarć, nie było też problemów z przegrzaniem stóp, zadowolony jestem z ochrony jaką dają co w kilku przypadkach mocno się przydało. Ja bardzo lubię swoje 4 :)
Pozdrawiam
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ