NB kolekcja 2003

ArthurP
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jestem wielbicielem NB z wielu powodów: strefowa cena na PL, kilka szerokości w modelu, ciekawy patent na gumę i wiele innych. Większość moich znajomych  poza PL wybiera te markę.

MOje pytanie jest: co się stało że nie ma w ofercie na PL 831? Albo inaczej zapytam: co się stało że f-ma nie sprowadziła modelu najbardziej lubianego przez rzesze biegaczy? Używałem od 826 do 830, dobrze że mam jeszcze zapas. dwie nowe pary 830, a co potem? :niewiem:
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP[/b][/url] m/f
PKO
Awatar użytkownika
Mikael
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja nabyłem 705, jeszcze nie do końca wypróbowane (dopiero dwa tygodnie), na razie jestem zadowolony :) ale dołączam się do ArthuraP - dlaczego kolekcja na PL musi być  tak uboga w porównaniu do zagranicy (wystarczy obejrzeć sobie ofertę na stronach internetowych).

Aha i jedno pytanie do Hubertag - pisałeś, że opisy butów na stronie są ogólne, bo większość i tak sie na tym nie zna. Ale przecież sami umieszczacie info nt supinacji, pronacji, zachowania nogi w biegu itp. Więc może i szerszy opis buta z jego przeznaczeniem niebyłby zły?
Któż jak Bóg!
Awatar użytkownika
Dawidek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

To samo powtarzam juz od dawna - jestesmy traktowani znacznie gorzej niż klijenci w innych państwach. Zgodzę sie, ze częsciowo chodzi o "kasę" ale braku wielu butów nie rozumię: np. wspomnianego przez ArthuraP modelu 831 - nastepce bardzo dobrze sprzedawanego 830, innych nad którymi ubolewam: 716 w kolorze NS, 920 i 330 - startówek dla triatlonistów i samych biegaczy - dlaczego :niewiem:

P.S. A może przynajmniej dostaniemy nowe wersje kolorów z modelu 830?

(Edited by Dawidek at 6:20 pm on May 5, 2003)
[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
                                   ( Iz 40, 30-31 )
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ