Buty biegowe, a przeplacanie cd.

PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Obrazek

No i na który produkt się tu zdecydować, ten z prawej ma aż 3 systemy. W końcu na jakości nie ma co oszczędzać, chyba kupię te z prawej.
ENTRE.PL Team
PKO
foma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

:)
Awatar użytkownika
miroszach
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:06
Życiówka w maratonie: 3:07:51

Nieprzeczytany post

PAwel ja powiem, że niekiedy to opłaca się autentycznie zainwestować. Nie wiem czy pamiętasz jak rok temu sprzedawałeś koszulki do biegania za jedyne chyba 70 zł z napisem bieganie.pl. Zgadnij co by było gdybyś ten napis umieścił na koszulce za 7 zł. Czy jakikolwiek forumowicz miałby jeszcze tą koszulkę? Ja sie pochwalę, że moja jest prawie jak nowa, zupełnie nie widać na niej śladów od litrów potu jaki udało mi się wydalić podczas zawodów i treningów.
Wracając teraz do butów. Ja nie wydałem jeszcze za buty więcej jak 250 zł i zresztą nie mam zamiaru. TERAZ NAJWAŻNIEJSZE: JA KUPUJĄC COKOLWIEK SUGERUJĘ SIĘ NIE CENĄ ALE STOSUNKIEM JAKOŚCI DO CENY (niekiedy stosunkiem ilości do ceny). Czy mam taki stosunek stworzyć dla poniższych zapałek. Zakładam ,że system to 1 , a sama zapałka też jeden. Dla lewej zapałki stosunek wynosi (1 zapałka):30gr. Dla prawej zapałki  (1 zapałka+3 systemy):400gr. Widać, że 1/30 jest o wiele większa od 1/100. Wybieram więc zdecydowanie zapałkę lewą, hehe
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

dobre, dobre kolego szachisto :)
ENTRE.PL Team
New Balance but biegowy