Jestem początkującym biegaczem (trenuje około 2 miesiący) i szukam dobrych i nie drogich butów, w Krakowie.Moje buciki "troszkę" się już zużyły.Mógby mi ktoś doradzić jakieś fajne butki (do 200 PLN, a najlepiej do 150 PLN).Nie chodzi mi o profesjonalne, tylko takie, aby moje stopy dobrze się w nich czuły.Aha, prosze o adresy sklepów gdzie mógłbym je dostać!!!
Pzozdrawiam
Gdzie kupić dobre buty w Krakowie
- Kuba C
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dobre buty są w Giacomellim w centrum M1
Warto poczekac na promocje bo sa niezle ceny
Ja kupilem Pumy Cell za 99 zł
Pozdrawiam
Warto poczekac na promocje bo sa niezle ceny
Ja kupilem Pumy Cell za 99 zł
Pozdrawiam
Kuba--------------------------------------------
KKB Dystans Kraków
KKB Dystans Kraków
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Jak szukasz czegoś dobrego i niedrogiego, zajrzyj do Plazy. W Maksie są częste przeceny, ja kupiłem latem NB704 za bodaj 160 zł. W Plazie jest też sklep firmowy New Balance, zaopatrzony nieźle w buty i dość podle w panienki z obsługi (mówię o wiedzy, a nie wyglądzie). Najlepiej poczekaj do maratonu, powinny być stoiska z sensownym zaopatrzeniem, takimiż cenami i obsługą.
Sklepy Adidasa i Nike takoż, służą głównie jako salony z odzieżą i obuwiem wieczorowym dla dresiarzy. Chyba że w ostatnich tygodniach coś się pozmieniało.
(Edited by krzycho at 2:16 pm on April 9, 2003)
Sklepy Adidasa i Nike takoż, służą głównie jako salony z odzieżą i obuwiem wieczorowym dla dresiarzy. Chyba że w ostatnich tygodniach coś się pozmieniało.
(Edited by krzycho at 2:16 pm on April 9, 2003)
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
poszukaj na forum, temat był wałkowany przez dłuugi czas w wielu tematach. przeczytaj, zaoszczędzisz dużo czasu i pieniędzy.
[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k