Gdzie kupić buty w Bydgoszczy?
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Nie ma sprawy. Jedyny problem to taki, że nie wiem o której będę mógł wpaść na imprezę. W sobotę mam obowiązki... sędziowskie, ale prosto po meczu wpadnę na Zawkę
Daniels
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
witam towarzystwo. Dziś kupiłem na rynku buty fila za 149PLN, oprócz nich były jeszcze asicsy, adidasy i wszystko po niższych cenach. Asicsy 149pln niestety są to końcówki i nie mają wszystkich numerów, trzeba popytać co im jeszcze zostało. A poza tym gdybyś chciał kupić buty, niekoniecznie w sklepie, to popołudniami kiedy na Zawiszy trenują lekkoatleci, możesz podejść i pogadać z ich trenerem - gość nazwiskiem Niebudek, jest dystrybutorem i zawsze coś ma a przy okazji zapewne podpowie i doradzi co założyć na nogi.
do zobaczenia na trasie. Biegam zazwyczaj trasami o których pisze Bennet tylko w innych godzinach.
do zobaczenia na trasie. Biegam zazwyczaj trasami o których pisze Bennet tylko w innych godzinach.
[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
www.biegajznami.pl
-
- Dyskutant
Buty na rynku? No nie wiem... Jakoś nieufnie patrzę na te wszystkie stoiska i ich plastikowe kalosze. Czy wcześniej kupowałeś już buty do biegania na rynku? Jakie są Twoje doświadczenia.
PS. Na jakim rynku kupiłeś?
PS. Na jakim rynku kupiłeś?
Daniels
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
mo dobra, żle się wyraziłem mea culpa, na "starym rynku" w sklepie w pobliżu city/handlowego i restauracji gallery. Sorki. następnym razem będę bardziej konkretny. A swoją drogą pobiegłem w nich 11k i bez obtarć, kolana ani stawy biodrowe nire bolą. Póki co OK.
[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
www.biegajznami.pl
www.biegajznami.pl