NB 830

Janusz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Mam okazyjnie kilka par nowych NB 830, zostawiam coś dla siebie, resztą mogę się podzielić.
Jeśli ktoś zainteresowany proszę o kontakt  e-mail'em (koszt 247zł).
Janusz
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
herson
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dzisiaj wszedłem na polskĹĄ stronę New Balance i....byłem mile zaskoczony.  Nowy szata graficzna, aktualny katalog wraz z cennikiem, no no pogratulować.   Szkoda tylko, że jakiœ czas temu zaopatrzyłem się w nowe NB ale nie miałem wielu okazji pobiegać ze względu ma kontuzję w innym przypadku bardzo chętnie skorzystałbym z oferty zwłaszcza że cena katalogowa to 299 pln.

(Edited by herson at 2:46 pm on May 15, 2002)
Awatar użytkownika
Dawidek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Herson może polskie strony New Balance są ciekawe i fajne to jednak oferta jest bardzo skromna. Amerykanie proponują swoim nabywcom pełną gamę obuwia, Polacy tylko wybraną, dlatego nie znajdziesz tam butów startowych i innych cikawych modeli. Nadal Polskę traktuje się jak gorszego klijenta, nawet Czesi mają lepszy towar.
Janusz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kilka osób mnie zapytało czy to jest z vatem, teraz wiem dlaczego (247 + vat = cena katalogowa, ładna byłaby to okazja he, he).

Odp: netto koszt 202,46 zł
Janusz
Awatar użytkownika
herson
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dawidek - masz rację chociażby dlatego, że importer oferuje na stronie tylko jedną szerokość obuwia...
Janusz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Właśnie odstąpiłem dziś już ostatnią "nadwyżkową" parę. Przy okazji zauważyłem, że ten model robią w dwóch kolorach - ciemniejszym, praktyczniejszym na trening, i jaśniejszym, "wizytowym".
Ciekawe jaka jest opinia Ani o tym bucie, jeśli się nie mylę, widziałem u niej ten model już dobre pół roku temu, więc w odróżnienie od nas, miała kiedy go poznać "na wylot".
Janusz
ODPOWIEDZ