Komentarz do artykułu Nike Free FlyKnit - pierwsze wrażenia
- kejt7
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
@Adam, to ciągnęli Was przez pół świata i nie dali Wam nawet tych butów, które testowaliście do domu? To co przepraszam zrobili z tymi butami z testów? W pudełka i do klientów? Ja pitolę. To jest chyba przykład na to "jak nie robić PR-u"
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Eeeee, no ja nie mam pretensji. 
To nie takie oczywiste, było tam mnóstwo różnych mediów, wiele wg mnie tematem średnio zainteresowanych (byliśmy podzieleni na cztery grupy, w naszej grupie na pytanie kto słyszał o Nike Free nie wszystkie ręcę się podniosły).
Przecież oni maja normalny program testów butów, (taki jak w Polsce kiedy przy różnych okazjach można testować buty Nike) i te buty pewnie trafią do takiego programu.

To nie takie oczywiste, było tam mnóstwo różnych mediów, wiele wg mnie tematem średnio zainteresowanych (byliśmy podzieleni na cztery grupy, w naszej grupie na pytanie kto słyszał o Nike Free nie wszystkie ręcę się podniosły).
Przecież oni maja normalny program testów butów, (taki jak w Polsce kiedy przy różnych okazjach można testować buty Nike) i te buty pewnie trafią do takiego programu.
- bartorz
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: kiepska
Zaraz, zarazAdam Klein pisze:Wiecie, to jest materiał który prawdopodobnie trzeba będzie prać częściej jeśli ktoś będzie biegał bez skarpetek.
Użytkownicy skarpet kompresyjnych mogą pewnie coś powiedzieć na temat ich trwałości bo wydaje mi się, że to jest podobny materiał.

- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Może, ale skarpety też nie zawsze dadzą się dobrać.
Ale ja się przyznam że takiego przedmiotu jak buty jeszcze w życiu nie prałem. Pytanie tylko czy Free FlyKnit traktować jak but czy skarpetę?
Ale ja się przyznam że takiego przedmiotu jak buty jeszcze w życiu nie prałem. Pytanie tylko czy Free FlyKnit traktować jak but czy skarpetę?

- strasb
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja swoje prawie skarpetkowe buty, w których biegam bez skarpet, co jakiś czas piorę (ręcznie), jednak tak się przyjemniej biega. 

- mungo
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 3:23:50
- Kontakt:
wyglądają super. Jeśli biega się w nich chociaż w połowie tak fajnie, jak fajnie wyglądają, to idę do sklepu 

- zapa
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 46:00
- Życiówka w maratonie: 03:48:52
- Kontakt:
Buty zapowiadają się niezwykle ciekawie.
Nie mogę się doczekać pierwszego treningu. Flyknitami jestem nadal zachwycony i jest to topowy model na mojej półce.
Połączenie z Free może być bardzo ciekawym doznaniem
Nie mogę się doczekać pierwszego treningu. Flyknitami jestem nadal zachwycony i jest to topowy model na mojej półce.
Połączenie z Free może być bardzo ciekawym doznaniem

Zapraszam: http://www.biegamblog.pl - wyjątkowy blog o bieganiu
- testy, recenzje, porady, relacje,

- mungo
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 3:23:50
- Kontakt:
Dziś w Runner's World zobaczyłem cenę tych butów - 699 zł!
Dziękuję, jednak postoję. Trochę drogie te skarpety.

Dziękuję, jednak postoję. Trochę drogie te skarpety.