Asics GT-2000-Lekki opis

Pawelrunn
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam, niedawno kupiłem buty Asics GT-2000 i musze napisać o nich, że są to bardzo dobre buty.Już po pierwszym założeniu czułem że są to buty dla mnie.Już od początku biegu czuć duzy komfort, fajna stabilizacja i miękkość, czuć że amortyzacja działa.But fajnie układa sie pod stope, po ok. 13 kilometrach również wygoda, komfort i stabilność.Dzisiaj zrobiłem ok.20km i przez cały bieg extra buty sie sprawują, nawet kiedy już czuć było zmęczenie to but i tak wybija do przodu.Wcześniej mialem buty zwykłe bez amortyzacji Asics Patriot 4 i kiedy biegałem w nich to podczas biegu juz po 3-4 kilometrach czułem nogi i ból w łydkach.Asics GT-2000 super odbija od podłoża i oddaje energie, nie czuje w nich bólu nóg podczas biegu.Jeżeli chodzi o moją stope to mam bardziej neutralna ale jak juz to z lekka tendencja do pronacji.Także jestem z tych butów bardzo zadowolony choć mam je dopiero od kilku dni.To taki lekki opis butow Asics GT-2000 z mojego punktu widzenia.Jezeli komus pomoge w wyborze tych butow to bardzo sie ciesze, i jeszcze dodam ze kupilem te buty przez internet nie majac z nimi wczesniej zadnej stycznosci.W razie pytan mozna pisac.Pozdrawiam.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ