Garmin - Manufacturer refurbished

andrzejg
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 0:48:45
Życiówka w maratonie: 4:12:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Witam,

Na ebay mozna znaleźć pulsometry, które w opisie posiadają Manufacturer refurbished. Interesuje mnie pulsometr Garmin Forerunner 410.

Czy ktoś kupował taki sprzęt i ma doświadczenie w tym temacie ? Czy opłaca się to kupić mając na uwadze fakt, że jest to sprzęt po naprawach producenta.
Cena wychodzi 450-550 więc jest atrakcyjna.

\\A
Moje wyniki:
10km - 48:57
21km - 01:47:37
42km - 4:12:25

Mój blog: http://www.zbiegiem.pl
PKO
marnow
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 50m
Życiówka w maratonie: 3h40m

Nieprzeczytany post

Ja jestem posiadaczem 305 refurbished - moj sie popsul pod koniec okresu gwarancyjnego, jak odeslalem go do Garmina to po 3 dniach dostalem "nowy" refurbished w ramach wymiany. Teraz juz sluzy mi 2 lata bez najmniejszych problemow.

Generalnie te refurbished to sa wlasnie takie, ktore z jakiegos powodu wrocily do producenta - nie jestes w stanie przewidziec co z nimi bylo nie tak, ale po naprawie powinny byc praktycznie jak nowe (nie liczac ewentualnego zuzycia baterii).
W moim na przyklad odlutowal sie jeden z przyciskow i to bylo wszystko co mieli w nim do naprawy - tak wiec jak go poprawili jego nowy wlasciciel dostal sprzet praktycznie jak nowy.
qozzop
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ja też zakupilem 410 w opcji refurbished z pulsometrem na pasku z ebay. Wszystko działa normalnie. Co było przyczyna naprawy nie wiem, ale rownie dobrze poprzedni kupujacy mógł poprostu zrezygnowac :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ