Komentarz do artykułu Moda i bieganie - szukamy wspólnego mianownika

Awatar użytkownika
cava
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ja bym prosiła na drugi raz o udział gadżetów w pokazie.

fajnie dobrane "głupie" skarpetki, daszek, frotka na rękę pod garmina itp. potrafią zdziałać cuda.

I chcę kolorów które "płoszą ptaki w parku" :hej: i to zestawionych ze sobą a nie ze 1 akcent a reszta smutowato szaro-bura lub czarna.
Nienawidzę czarnego, szarego i nijakich zachowawczych zgniłych zieleni. A tez bym chciała sobie popatrzeć na fajne propozycje.
:usmiech:
PKO
martaszc
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

cava pisze:Ja bym prosiła na drugi raz o udział gadżetów w pokazie.
fajnie dobrane "głupie" skarpetki, daszek, frotka na rękę pod garmina itp. potrafią zdziałać cuda.

Dobry pomysł. Nietrafiony zakup "trzymaka" na telefon na ramię potrafi zepsuć trening. I humor. Poza tym, opaski do włosów, chusty wielofunkcyjne zamiast czapki...Sporo tego.

I chcę kolorów które "płoszą ptaki w parku" :hej: i to zestawionych ze sobą a nie ze 1 akcent a reszta smutowato szaro-bura lub czarna.
Nienawidzę czarnego, szarego i nijakich zachowawczych zgniłych zieleni. A tez bym chciała sobie popatrzeć na fajne propozycje.
:usmiech:

...np. volt'owe spodenki z ostatniego zdjęcia w artykule. Godne polecenia, efekt z kolizjami, nie tylko wśród ptaków i nie tylko w parku, murowany :)
Awatar użytkownika
cava
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

martaszc pisze: ...np. volt'owe spodenki z ostatniego zdjęcia w artykule. Godne polecenia, efekt z kolizjami, nie tylko wśród ptaków i nie tylko w parku, murowany :)

Niestety zestawione z nudziarską szarą bluzą straciły cały fun.
Oważniej!!! :usmiech:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ