Nie jest tak jak piszesz, do geo onmove 500 nie dokupisz czujnika, bo on nie ma opcji HRM. onmove 700 ma HRM i z czujnikiem jest ok 100 złotych droższy od pięćsetki.Piechu pisze:Na Twoim miejscu zainteresowałbym się Geonaute OnMove 500 za 549 w Decathlonie. W tym przedziale cenowym deklasuje wszystkie Garminy pod względem funkcjonalności. Dodatkowo jeśli kiedyś jednak zachce Ci się korzystać z pulsometru to możesz dokupić do niego pasek za 100 parę złotychdzkzsl pisze:No fajna sprawa. ale nie wiem czy potrzebny jest mi HR... Dla takiego biegania co ja uprawiam. Ważne abym miał coś co pokazuje KM. Także zmieniłem nieco priorytety. Co proponujecie?
Zegarek na początek
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Tylko Prawda jest ciekawa - J. Mackiewicz
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
Za Decathlon - opis zegarka:meszka pisze:Nie jest tak jak piszesz, do geo onmove 500 nie dokupisz czujnika, bo on nie ma opcji HRM. onmove 700 ma HRM i z czujnikiem jest ok 100 złotych droższy od pięćsetki.
"Kompatybilność : Geonaute software Windows XP, Vista, 7 - Pasek HW digital belt"
A przy opisie samego paska stoi:
"Kompatybilność: ONmiles 500/600/700, ONmove 500/700, ONcoach, produkty ANT+ (Garmin, Suunto)"
Zatem raczej jest właśnie tak jak piszę.
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
-
- Wyga
- Kontakt:
Właśnie się zastanawiam. podobno w fr210 po naciśnięciu "split" nie jest wyświetlany czas nast odcinka? gdzie czytałem jakiś test. chodzi o to aby podczas biegania 2000m mozna bylo sobie kontrolować co np 200m
-
- Wyga
- Kontakt:
- brak możliwości wyświetlania ważnej dla biegaczy informacji czyli czasu bieżącego odcinka - co praktycznie uniemożliwia użytkowanie tego urządzenia przez osoby trenujące na bieżni i monitorujące czas co 400m.
dokładnie o to chodzi.
Jeszcze Pytanie. ile inf na raz można wyświetlić?
także szukam zegarka który będzie miał możliwość wyświetlania bieżącego okrążenia
dokładnie o to chodzi.
Jeszcze Pytanie. ile inf na raz można wyświetlić?
także szukam zegarka który będzie miał możliwość wyświetlania bieżącego okrążenia
-
- Zaprawiony W Bojach
Rzeczywiście, nie doczytałem, myślałem, że jest analogicznie jak w Garminach FR 205/305 gdzie 205 jest bez pulsometru.Piechu pisze:Za Decathlon - opis zegarka:meszka pisze:Nie jest tak jak piszesz, do geo onmove 500 nie dokupisz czujnika, bo on nie ma opcji HRM. onmove 700 ma HRM i z czujnikiem jest ok 100 złotych droższy od pięćsetki.
"Kompatybilność : Geonaute software Windows XP, Vista, 7 - Pasek HW digital belt"
A przy opisie samego paska stoi:
"Kompatybilność: ONmiles 500/600/700, ONmove 500/700, ONcoach, produkty ANT+ (Garmin, Suunto)"
Zatem raczej jest właśnie tak jak piszę.
Można nawet dodać, że to prawie to samo co FR305, ten sam moduł GPS i podobne funkcje treningowe a cena sporo mniejsza, bo FR305 ostatnio na allegro dochodzą do prawie 8 stówek i tylko używki.
Tylko Prawda jest ciekawa - J. Mackiewicz