Nowy model Salomona- S-Lab Sense Ultra

mario36
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Qba Krause pisze:kolega saper strzelił kulą w płot, po czym powiedzmy, że przeprosił. sorry ale reakcja marcina zupełnie nieadekwatna, jeżeli chce być ambasadorem marki to wystarczyło spokojnie wytłumaczyć i tyle.
nikt go z błotem nie zmieszał, uważam, że za to określenie to marcin powinien przeprosić.

jeżeli tego rodzaju posty potrafią wzbudzić u marcina niechęć do pisania kolejnych postów, to powinien chyba przygotować się na solidne lekcje od życia, ponieważ jest ono o wiele bardziej bezpośrednie niż kolega saper.

reakcji zoltara zuepłnie się nie dziwię, ponieważ od fantastycznego biegacza (a żeby tak biegać po górach nie wystarczy mieć żelaznej łydy) oczekiwałbym innego rodzaju zachowania.

Qba Ty powinienes pełnic funkcje ambasadora dobrego wychowania,smaku, nieomylnosci itd itd
Twój mentorski ton bardzo sie rozwinał :)
jesteś specem od biegania naturalnego znasz sie na Salomonach, Pumach, itp W zasadzie znasz sie chyba na wszystkim :) na treningu równiez
miałem nie pisac ale nie zdzierżyłem Nazwij mnie trolem :)
PKO
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mario, daleki jestem od nazywania Ciebie trollem :)
wyrażam swoje zdanie, jeżeli masz inne, możesz je wyrazić tak jak ja wyrażam swoje. kto inny wejdzie, przeczyta, może przyzna rację jednemu może drugiemu a może napisze jeszcze coś innego. starałem się pisać od siebie, bez żadnego mentorskiego tonu, jeżeli tak to odebrałeś to trudno... nic nie poradzę.
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Ludzie dajcie spokój, połowa postów w tym wątku nie dotyczy meritum tylko kto kogo obraził, dlaczego po co, a dlaczego ktoś pisze, a czy Putin albo CIA mieszali w tym palce :spoko:
Samo forumowe mięso.

ps. też mi się wydaje, że kto jak kto ale Marcin to nie ma tu kogo za co przepraszać... chyba, że jest Japończykiem oni za wszystko przepraszają i wszystkim się kłaniają... taki naród :bum:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
ZbigniewX
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Oglądając coś innego trafiłem na link o Ultra. Wprawdzie mówią po hiszpańsku ale pokazana jest elastyczność buta, jego zapiętek, grubość wkładki.
http://www.youtube.com/watch?v=lYo8aL31d8I

Zdrówko.
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą.
Awatar użytkownika
STI
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

A nie lepiej za siedem i pół stówki kupić sobie używany skuter?
Żeby biegać, trzeba biegać.
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jak zamierzasz w sprzęcie jeździć na uczelnię to może tak ale jeżeli chcesz biegać po gorach to buty chyba będą trochę lepsze, skuter nie wszędzie wjedzie.
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ