Samsung hope relay

nevergiveup
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Hej, jestem tu kompletnie nowa więc za bardzo nie wiem czy taki wątek już był. Powstała taka akcja bodajże Biegaj z Samsung Hope Relay. Każdy kilometr to złotówka dla fundacji.. Tyle że to działa jedynie z telefonem z Androidem.. Nie znacie może innych aplikacji, które mogą być obsługiwane przez normalne telefony, jak Nokia C3 np? :) Sporo biegam, więc fajnie by było jakoś pomóc :)
PKO
przemeg
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 59m56sek

Nieprzeczytany post

Endomondo - apka istnieje na wiele platform - java (czyli Twoja Nokia) również :)
Obrazek
nevergiveup
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

niestety u mnie nie działa.. :(
Darekbe022
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dziwna sprawa jest z tą aplikacją.
Posiadając telefon z androidem i chcąc uruchomić aplikację z samym włączonym GPS-em, niestety nie mam takiej możliwości.
Prawdopodobnie jest konieczność posiadania uruchomionej transmisji z internetem, co wyklucza pomoc dzięki tej aplikacji.
przemeg
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 59m56sek

Nieprzeczytany post

Darekbe022 pisze:Dziwna sprawa jest z tą aplikacją.
Posiadając telefon z androidem i chcąc uruchomić aplikację z samym włączonym GPS-em, niestety nie mam takiej możliwości.
Prawdopodobnie jest konieczność posiadania uruchomionej transmisji z internetem, co wyklucza pomoc dzięki tej aplikacji.
działa offline i online. bez różnicy. może wisi przy logowaniu ? używałem na wieeelu samsungach z Androidem i nie było tego problemu...

nevergiveup:

nie działa to znaczy co się dzieje ?
Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ