endomondo - czy możecie uploadować treningi?

sakii
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

ja nie mogę, nie łączy. Wszystko inne oparte na internecie działa, tylko endomondo nie, bo nie mogę załadować trening. Kilka dni temu była awaria, bo nie pokazywało statystyk i wykresów. Czy teraz jest problem z połączeniami czy tylko ja mam kłopot?
PKO
Awatar użytkownika
lapka88
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:47:14
Życiówka w maratonie: 04:10:12

Nieprzeczytany post

16-ty temat dotyczący Endomondo. Ile można?
Awatar użytkownika
krunner
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:53

Nieprzeczytany post

sakii pisze:a nie mogę, nie łączy. Wszystko inne oparte na internecie działa, tylko endomondo nie
Opisz jakoś bardziej szczegółowo problem :hej: . Czy wcześniej udawało Ci się zrobić upload do serwisu, czy nigdy Ci się nie udało tego zrobić i po prostu nie wiesz jak ?
lapka88 pisze:16-ty temat dotyczący Endomondo. Ile można?
Wiesz, nie ma się co denerwować. Od tego są takie fora i dział tekkno. Nie ma zbliżonego tematu chyba...

krunner
Awatar użytkownika
LDeska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:20
Życiówka w maratonie: 3:03:03
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja używam Garmina Forerunner 305, eksportuję treningi do formatu GPX i potem importuję do RunKeeper i endomondo z pliku (można bezpośrednio z zegarka ale to dłużej trwa). Zwykle odbywa się to bez problemu ale dwa razy zdarzyło mi się że endomondo nie chciało zaimportować takiego treningu i nie wiem dlaczego...
Leszek Deska
www.leszekbiega.pl - blog biegowy
5km: 18:55 10km: 39:20 -=- Półmaraton: 1:26:35 -=- Maraton: 3:03:03
sakii
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

krunner pisze:
sakii pisze:a nie mogę, nie łączy. Wszystko inne oparte na internecie działa, tylko endomondo nie
Opisz jakoś bardziej szczegółowo problem :hej: . Czy wcześniej udawało Ci się zrobić upload do serwisu, czy nigdy Ci się nie udało tego zrobić i po prostu nie wiesz jak ?
krunner
już jest wszystko w porządku. Napisałem do nich i odpisali, że mieli chwilową awarię.
Wiesz, jak chcesz to biegam z endomondo. Jak nie chcesz, to biegaj bez i się nim nie zajmuj. Temat jest opisany precyzyjnie w tytule czego dotyczy i jeżeli cie on nie interesuje, nie ma obowiązku czytania go, a już na pewno odpowiadania.
Jeden ma problem z endomondo, a inny z czyms innym. Od tego są fora, by pisać na różne tematy.
Awatar użytkownika
lapka88
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:47:14
Życiówka w maratonie: 04:10:12

Nieprzeczytany post

sakii pisze:
Wiesz, jak chcesz to biegam z endomondo. Jak nie chcesz, to biegaj bez i się nim nie zajmuj. Temat jest opisany precyzyjnie w tytule czego dotyczy i jeżeli cie on nie interesuje, nie ma obowiązku czytania go, a już na pewno odpowiadania.
Jeden ma problem z endomondo, a inny z czyms innym. Od tego są fora, by pisać na różne tematy.
Ja absolutnie nie mam z tym problemu :) Mi chodzi tylko o to, żeby na przykład był jeden temat o nazwie ENDOMONDO. Tak jak jest to w przypadku np. Gremlina FR 305 :) viewtopic.php?f=40&t=16599&start=660
omarr
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 44:03
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Mam jedno pytanie, może mi ktoś powiedzieć, jak mogę w endo wpisać swój czas z zawodów, które figurują tam jako zarejestrowana impreza?
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ