endomondo - czy możecie uploadować treningi?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
ja nie mogę, nie łączy. Wszystko inne oparte na internecie działa, tylko endomondo nie, bo nie mogę załadować trening. Kilka dni temu była awaria, bo nie pokazywało statystyk i wykresów. Czy teraz jest problem z połączeniami czy tylko ja mam kłopot?
- krunner
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:53
Opisz jakoś bardziej szczegółowo problemsakii pisze:a nie mogę, nie łączy. Wszystko inne oparte na internecie działa, tylko endomondo nie

Wiesz, nie ma się co denerwować. Od tego są takie fora i dział tekkno. Nie ma zbliżonego tematu chyba...lapka88 pisze:16-ty temat dotyczący Endomondo. Ile można?
krunner
- LDeska
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:20
- Życiówka w maratonie: 3:03:03
- Kontakt:
Ja używam Garmina Forerunner 305, eksportuję treningi do formatu GPX i potem importuję do RunKeeper i endomondo z pliku (można bezpośrednio z zegarka ale to dłużej trwa). Zwykle odbywa się to bez problemu ale dwa razy zdarzyło mi się że endomondo nie chciało zaimportować takiego treningu i nie wiem dlaczego...
Leszek Deska
www.leszekbiega.pl - blog biegowy
5km: 18:55 10km: 39:20 -=- Półmaraton: 1:26:35 -=- Maraton: 3:03:03
www.leszekbiega.pl - blog biegowy
5km: 18:55 10km: 39:20 -=- Półmaraton: 1:26:35 -=- Maraton: 3:03:03
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
już jest wszystko w porządku. Napisałem do nich i odpisali, że mieli chwilową awarię.krunner pisze:Opisz jakoś bardziej szczegółowo problemsakii pisze:a nie mogę, nie łączy. Wszystko inne oparte na internecie działa, tylko endomondo nie. Czy wcześniej udawało Ci się zrobić upload do serwisu, czy nigdy Ci się nie udało tego zrobić i po prostu nie wiesz jak ?
krunner
Wiesz, jak chcesz to biegam z endomondo. Jak nie chcesz, to biegaj bez i się nim nie zajmuj. Temat jest opisany precyzyjnie w tytule czego dotyczy i jeżeli cie on nie interesuje, nie ma obowiązku czytania go, a już na pewno odpowiadania.lapka88 pisze:16-ty temat dotyczący Endomondo. Ile można?
Jeden ma problem z endomondo, a inny z czyms innym. Od tego są fora, by pisać na różne tematy.
- lapka88
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:47:14
- Życiówka w maratonie: 04:10:12
Ja absolutnie nie mam z tym problemusakii pisze:Wiesz, jak chcesz to biegam z endomondo. Jak nie chcesz, to biegaj bez i się nim nie zajmuj. Temat jest opisany precyzyjnie w tytule czego dotyczy i jeżeli cie on nie interesuje, nie ma obowiązku czytania go, a już na pewno odpowiadania.lapka88 pisze:16-ty temat dotyczący Endomondo. Ile można?
Jeden ma problem z endomondo, a inny z czyms innym. Od tego są fora, by pisać na różne tematy.

-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 44:03
- Kontakt:
Mam jedno pytanie, może mi ktoś powiedzieć, jak mogę w endo wpisać swój czas z zawodów, które figurują tam jako zarejestrowana impreza?