i powiem ci, ze tak zrobie zakupie ten kalenji 700 i gps maLaufer pisze:He no kształt ma śmieszny, ale nie to jest najważniejszePulsometr jako taki, lecz dużo funkcji
mi najbardziej by odpowiadał ten kalenji co wcześniej była o nim wzmianka

i powiem ci, ze tak zrobie zakupie ten kalenji 700 i gps maLaufer pisze:He no kształt ma śmieszny, ale nie to jest najważniejszePulsometr jako taki, lecz dużo funkcji
No jeżeli kryterium jest wygląd..... samo porównanie polara do kalenji, to trochę jak subaru i daewooLaufer pisze:He no kształt ma śmieszny, ale nie to jest najważniejszePulsometr jako taki, lecz dużo funkcji
Tyle, że ten komplet do mierzenia dystansu Ci sie nie przyda, bo musiałbyś dodatkowo dokupi FP, które osobno, będzie w podobnej cenie do samego polara z paskiem HRpelee pisze:z twym super pomysłem to przesadadziłes bo pulsometr za 2.000 zł to kiepski pomysł, kto to kupuje chyba firmy sponsorujące biegaczy zawodowych a do takich sie nie zaliczam, potrzebuje pulosmetru do mierzenia pulsu i dystansu dyło by dobrze a nie nawigacji samochodowej bo problem jest "gdzie włozyć kabel od zapalniczki"
A tak serio to napewno nie pomoże mi w przebiegnięciu maratonu poniżej 3h , wiec pozostaje tylko cięzka praca.
ps. a co sadzicie o tymhttp://allegro.pl/pulsometr-polar-rs-30 ... 13316.html