Chciałbym kupić buty nike dart vi, niestety z tego co widzę prawie nigdzie takich nie ma, a jeśli są to damskie, tylko dwa-trzy rozmiary, czy jeszcze inne problemy.
Czy jest szansa na sprowadzenie zza granicy takich butów? Nie mam w tym temacie doświadczenia, jeślibym znalazł je w zagranicznym sklepie internetowym, ile wtedy kosztuje przesyłka, czy da się zrobić pocztowy przelew na zagraniczne konto?
I prosiłbym o polecenie tego typu sklepów, może akurat w którymś znajdę.
nike dart vi
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
Jaki rozmiar, damskie/męskie?osioł pisze:Chciałbym kupić buty nike dart vi, niestety z tego co widzę prawie nigdzie takich nie ma, a jeśli są to damskie, tylko dwa-trzy rozmiary, czy jeszcze inne problemy.
Czy jest szansa na sprowadzenie zza granicy takich butów? Nie mam w tym temacie doświadczenia, jeślibym znalazł je w zagranicznym sklepie internetowym, ile wtedy kosztuje przesyłka, czy da się zrobić pocztowy przelew na zagraniczne konto?
I prosiłbym o polecenie tego typu sklepów, może akurat w którymś znajdę.
Czego akurat Nike Dart ?:)
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
męskie, r.46
Akurat dart, bo przyjemnie mi się biegało, a że w Białymstoku nie dużego wyboru butów do biegania(prawie żadnego nie ma :S), to postanowiłem kupić nową parę dartuf, które już przetestowałem. Zawsze mógłbym przy okazji kupić lepsze do biegania a w tych chodziłbym na co dzień.
A dosyć pilnie butów potrzebuję. ;/
Akurat dart, bo przyjemnie mi się biegało, a że w Białymstoku nie dużego wyboru butów do biegania(prawie żadnego nie ma :S), to postanowiłem kupić nową parę dartuf, które już przetestowałem. Zawsze mógłbym przy okazji kupić lepsze do biegania a w tych chodziłbym na co dzień.
A dosyć pilnie butów potrzebuję. ;/