krótki rękaw+ kieszonka na suwak?

pegaz_mk
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Też ubolewam nad brakiem kieszonek w ciuchach biegowych. Najczęściej używam jednak koszulek rowerowych, działają, tylko jakoś takie żarówiaste i pstrokate :hahaha: W 3 na 4 nie mam problemu ze zbyt krótkim przodem.
Często również korzystam po prostu ze zwykłego paska z przyczepionym etui od aparatu foto (kompaktowego, nie lustrzanki :bum: ) - klucze, tel się tam mieszczą; to zresztą funkcja dodatkowa owego paska, główną jest punkt zaczepienia dla psiej smyczy.
PKO
ZosiaSamosia
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

http://www.decathlon.com.pl/PL/koszulka ... 159897244/
suwaka co prawda niet, ale w miare glęboka ta kieszonka i sprzęt nie bedzie skakał ;)
Lola11
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

a ja właśnie zakupiłam koszulkę rowerową do biegania jest na krótki rękaw na zamek od góry do dołu , więc jak się zbytnio zgrzeje mogę się rozpiąć :taktak: a z tyłu od dołu pleców ma trzy otwarte kieszonki byłam w niej wczoraj pobiegać mp3 bez problemu sobie w niej leżało i jeszcze było miejsce na chusteczki :taktak: dałam za nią całe 1.99 euro w niemieckim kauflandzie więc gdyby nawet sie nie nadała to żadna strata :hahaha:
dte
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

colour.joanna pisze:Dzięki za rady :)
- wiem, że będzie mi latał, bo teraz noszę w kieszeni bluzy
- nie da się go trzymać w dłoni, bo niewygodnie i kabel od słuchawek za krótki
- myślałam nad zmianą na mniejszy odtwarzacz, ale w iphone mam endomodno, a to szalenie wygodne wiedzieć ile się biega ;)
- poszukam w Lidlu i w dziale ubrań rowerowych

Mimo wszystko polecalbym opaske na ramie. Swietna sprawa. Co do endomondo, to sprawdz adidas micoach, mi duzo bardziej 'pasuje' ;)
Katsuroken
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

dte pisze:
colour.joanna pisze:Dzięki za rady :)
- wiem, że będzie mi latał, bo teraz noszę w kieszeni bluzy
- nie da się go trzymać w dłoni, bo niewygodnie i kabel od słuchawek za krótki
- myślałam nad zmianą na mniejszy odtwarzacz, ale w iphone mam endomodno, a to szalenie wygodne wiedzieć ile się biega ;)
- poszukam w Lidlu i w dziale ubrań rowerowych

Mimo wszystko polecalbym opaske na ramie. Swietna sprawa. Co do endomondo, to sprawdz adidas micoach, mi duzo bardziej 'pasuje' ;)

Do mnie właśnie idzie Belkin do iPhone. Kupiłem używanego (podobno raz założonego), za 40 procent od ceny nówki. Zobaczymy czy da radę.
Kolejną sprawą jest używanie bezprzewodowych słuchawek. Mam takie od Nokii co były dodawane do Nokii X2 http://img06.allegroimg.pl/photos/orygi ... 1325887897 jednak ma to małego minusa. Mianowicie kabelek mimo wszystko jest troszkę długi i podczas biegania lata i stuka w uszach. Dotychczas biegałem z iPhone w ręku, bo w kieszeni za bardzo latał.
Obrazek
dte
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Jesli chodzi o sluchawki, to uzywam zwyklych dokanalowek(soundmagic jakies tam) z takim klipsem, ktory przypinam do koszulki i tyle. Te ktore pokazales nie wygladaja na zbyt wygodne w obsludze ;)
Katsuroken
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

są również dokanałowe a ten klips służy do przełączania piosenek i ewentualnie odbierania połączeń. Klips nie przeszkadza, tylko kabel za długi i muszę go owijać itp. Może uda mi się go jakoś lepiej przytwierdzić do Armband'a i będzie wygodniej
Obrazek
Katsuroken
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

no i kaszana :/ pokrowiec na ramię doszedł i postanowiłem go przetestować. Nie na długim dystansie bo miałem ostatnio problem z łydką, jednak od kilku dni nie bolało (nawet przy wchodzeniu po schodach), jednak po 1,5 kilometra znowu się zaogniło i postanowiłem przerwać. Nie wiem ile teraz leczyć to. Jestem wściekły bo bieganie to było moje postanowienie wakacyjne i nie myślałem ze będzie sprawiało aż taką przyjemność, a teraz nosi mnie w domu bo nie wiem co mam ze sobą zrobić. Pozostaje mi chyba odpoczywać :(
Obrazek
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Adidas Supernova kolekcja jesienna 2011 ma z tyłu kieszonkę.
knighterd77
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Can occur in nature t-shirts with fleeting sleeves and a zip steal? I impoverishment somewhere to pelt the player, and I am not fully certain of the framework on the put (I eff slight keeping and I prize that it faculty gutter drink to me).I make something equal a Nike T-shirt (see below), has 4 slim pockets that are not secured, and one not panoptical in the image (because the otherwise opinion) steady on the believe especially for the role of far runs,.I was recently in decathlonie, mount and intersport him and service of them caught my eye and I require to create trustworthy to continue superficial at all makes sagacity.

Rolls Royce Power Steering Gear Box
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ