Za duże buty ASICS
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam, mam problem ponieważ kupiłem buty ASICS BlackHawk4 numer 44 i okazały sie o jeden numer za duże, uzywałem ich 3 razy, więc mi ich chyba juz nie wymienią. Jak myślicie urośnie mi jeszcze noga, czy kupować mniejsze, biegałem te 3 razy i uznałem ze jednak ten numer mniejsze mogły by być ;/
moze znajdzie sie ktos kto chciałby odkupić je przez allegro za 150zł? Cena na allegro to 200zł a ja chce tylko 150zł, zapraszam na PW lub GG: 2032192
moze znajdzie sie ktos kto chciałby odkupić je przez allegro za 150zł? Cena na allegro to 200zł a ja chce tylko 150zł, zapraszam na PW lub GG: 2032192
-
- Rozgrzewający Się
-
- Wyga
nie patrz na palec.Katsuroken pisze:dobrze wiedzieć. Ja mam wątpliwości co do swoich, jednak rozmiar mniejsze były raczej za małe. Nie biega mi się źle i nie czuję że są za duże, jednak jak patrzę gdzie mam duży palec to ma troszkę luzu.kazik82 pisze:buty do biegania powinny być o 1 rozmiar większe bo noga puchnie podczas biegu.
raz kupiłam buty w moim rozmiarze i nigdy więcej, szczególnie przy dłuższych wybieganiach luz z przodu robi różnicę, noszę dwie pary skarpet, by buty większe o 1,5 roz. pasowały na szerokość i nigdy nie mam kłopotów obatarciowościskowych :)
-
- Rozgrzewający Się
Ja to nie juz nie wiem jak jest z tymi asicsami mierzylem w sklepie nimbusy 12 to rozmiar 44 pasowal super z okolo 0,5cm luzu na palce a kupilem taki sam rozmiar na allegro i sa spasowane jak diabli ze na palec zero miejsca:(