Adrenaline gts10 opinie

Awatar użytkownika
turbojajko
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam! :ble:
Tak sie sklada ze mam okazje kupic buty Brooks Adrenaline GTS10( nie 11) w mega promocji - gdyz maja tylko moj nr. 46,5 :hej: Ostatnie buty z wyprzedarzy :hej: Koszt to 20€ :orany: .
Macie jakies opinie o tych butkach? Czytalem, ze GTS11 maja b.dobre opinie, ale nic nie znalazlem o GTS10.
Czy te buty beda dla mnie ok?
Waga 85+ , lekko pronuje.
PKO
Xsystoff
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

10-tka nie ma DNA, a to spory minus. Wlasnie za ten system amortyzacji 11-stka dostala nagrode Best Update od Runners World. Imho cena czyni cuda, ja bym wzial za 8 dych.
Awatar użytkownika
turbojajko
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

11 to taka 10 po updacie :hej: Od strony podeszywy powiedzialbym ,ze to to samo.
Mierzylem tez GTS11 i jest pewna roznica, nie tylko w cenie ( 120€ :hej: )
Wg mnie GTS 10 jest jakby bardziej ala naturalne bieganie , 11 -stka ma lepszy support i wiecej amortyzacji - choc moze to subiektywne odczucia bo tak mi powiedzial sprzedawca :spoczko: .
Jeszcze nie wiem czy je wezme, choc cena kusi....
Xsystoff
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ja mam 11-stke i powiem, ze faktycznie jest bardzo komfortowa, jak dla mnie jedynym butem z porownywalnie miekka amortyzacja byly Kayano 17 (te to chyba najbardziej miekkie kapciochu dostepne na rynku), reszta jest strasznie twarda przy GTS`ach 11, czy to Mizuno Wave czy Saucony Omni 10 czy Ascic 2160 i raczej w tych butach co mierzylem amortyzacja powinna dzialac przy moich 90kg ;) Jak dla mnie taka uroda DNA, bo mam tez Cascadie 6 i jest tez fajnie miekka (co przynosi ulge kolanom i stawom przy takiej wadze ), a przy tym idzie jak czolg po kamulcach, szyszkach, patykac etc. 10-tki nigdy nie mialem na nodze, ciezko mi porownac. DNA jest naprawde fajne ale przy takiej roznicy cenowej to ja bym wolal 10-tke. Jak by nie byla to i tak 10 generacja bardzo dobrego buta dla pronatorow.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ