witam
Mam pytanie odnośnie garmina f305. kupiłem go pól roku temu. Wszystko było świetnie, używam go codziennie aż tu nagle pomiar tętna zwariował. Podczas treningu tętno skacze nagle do np 120%. Doszedłem do wniosku, że to bateria się wyczerpała w sensorze - wymieniłem, baterie. Miesiąc był ok, chociaż wydaje mi się,że tętno był lekko za niskie. Teraz problem się powtórzył - tętno znowu skacze. Czy ktoś miał podobny problem? Z góry dziękuje za odpowiedzi. PS jutro znowu spróbuje wymienić baterie w sensorze, może nowa był stara;)
garmin f305
- ssokolow
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:35
- Życiówka w maratonie: 4:04:02
polecam wodę z mydłem
nie zaszkodzi raz na jakiś czas umyć GUMĘ w pasku tak żeby usunąć cały tłuszcz i sól z potu...
niestety też miewam takie efekty - jak zapominam o tej jakże chigienicznej sprawie
dodam tylko - że taki problem pojawia się na początku biegu - i przechodzi po ok 2km..
Jak się zachowuje czystość paska - to problemy raczej ustępują. (jak nie to jeszcze pozostają żele - ale ja nie próbowałem i bardzo mi to nie przeszkadza)

niestety też miewam takie efekty - jak zapominam o tej jakże chigienicznej sprawie
dodam tylko - że taki problem pojawia się na początku biegu - i przechodzi po ok 2km..
Jak się zachowuje czystość paska - to problemy raczej ustępują. (jak nie to jeszcze pozostają żele - ale ja nie próbowałem i bardzo mi to nie przeszkadza)