Odzież na lato
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam. Chcialbym w te lato zaczac pracowac nad swoja kondycja, i zamierzam kupic sobie porzadny stroj do biegania. Z tego co zauwazylem, moj organizm wydziela wiecej potu niz u rowiesnikow, wiec przydalaby sie koszulka, ktora swobodnie przepuszcza powietrze, z tego co sie orientuje, to sa to koszulki "termoaktywne"? Nie planuje biegac w okresie zimowym, wiec wystarczy koszulka dzialajaca w "jedna strone", tzn zeby nie bylo w niej goraco. Moze nie wyrazilem sie zbyt profesjonalnie, jednak mam nadzieje, ze wiecie o co mi chodzi. Do kompletu przydalyby sie spodenki, mile widziane firmy i sklepy. Z gory wielkie dzieki 

- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Zajrzałeś w ogóle do innych tematów w tym dziale ?
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
Wszystko zależy od tego jak gruby masz portfelIruka1995 pisze:Witam. Chcialbym w te lato zaczac pracowac nad swoja kondycja, i zamierzam kupic sobie porzadny stroj do biegania. Z tego co zauwazylem, moj organizm wydziela wiecej potu niz u rowiesnikow, wiec przydalaby sie koszulka, ktora swobodnie przepuszcza powietrze, z tego co sie orientuje, to sa to koszulki "termoaktywne"? Nie planuje biegac w okresie zimowym, wiec wystarczy koszulka dzialajaca w "jedna strone", tzn zeby nie bylo w niej goraco. Moze nie wyrazilem sie zbyt profesjonalnie, jednak mam nadzieje, ze wiecie o co mi chodzi. Do kompletu przydalyby sie spodenki, mile widziane firmy i sklepy. Z gory wielkie dzieki

-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 44:28
Nie wiem jak zasobny portfel masz i ile chcesz wydać, ale jakość często idzie razem z ceną. Jak chcesz coś taniego i w miare dobrego to kup koszulke oddychającą lub techniczną do bieganie w Decathlonie jakiejkolwiek marki. Jak chcesz coś dobrze przewiewnego i oddychającego z najwyższej półki to zdecydowanie polecam firme Icebreaker koszulki GT. Sa piekelnie drogie ale jeżeli chodzi o ich właściwości to bija wszystkie inne techniczne, może jeszcze X-bionic może się z nimi równać ale to inna technologia i też strasznie droga.