Który wybrać ?

DariaB
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Mnie sie wyglad 405 podoba, jest mniejszy i taki mniej wystajacy i kanciasty i pewnie latwiej byloby przez niego przeciagnac dlugi rekaw czegokolwiek co sie chce sciagnac podczas biegu. Ja sie mocuje i sciagam najpierw garmina, a pozniej kurtke.
Mam 305 ze sport track, i jestem zadowolona, szczegolnie z tego, ze jeszcze nie zdarzylo mi sie zeby zgubil satelite (czeste w przypadku starszych modeli, a te prototypy sprzed 10 lat to byl bieg na +/-, nagle jak Jezus chodzilam po wodzie) nawet biegnac w tunelu (czesto na trasie), w lesie, w miescie wsrod wysokich budynkow. Mnie by 205 styknal bo z pulsometru nie korzystam, nie lubie byc przepasana.
Jak mi ten padnie, to kupie 405.
"You don't stop running because you get old. You get old because you stop running..."
Jack Kirk aka. Dipsea Demon
PKO
Lola11
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Jak mi ten padnie, to kupie 405.
no mi też 405 najbardziej do gustu przypadła jest po prostu zgrabniejsza i bardziej kobieca ale tu o funkcjonalnośc chodzi :oczko: no i panowie odradzają na korzyść 305 :oczko:
Lola11
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

melduje że jednak się zdecydowałam na zakup 405-tki jednak przeważył wygląd :ble: ciekawe jak sobie z nim poradze :niewiem:
jutro cały dzien bede wygladala na kuriera juz sie nie moge doczekac :hejhej:
Lola11
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

właśnie kurier przywiózł ,,mojego nowego przyjaciela" , wizualnie jest bardzo ładny choc myślałam że będzie jednak mniejszy a on jest całkiem sporawy :smutek: mam nadzieje że sie sprawdzi od strony praktycznej :hahaha:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ