Wybór butów,trail
-
Zdanek
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jako że to mój 1. post to wypada się przywitać
Tak więc cześć wszystkim. Przychodzę do Was z prośbą o poradę - szukam butów do około 200 zł (jeśli będzie warto to coś spróbuję dołożyć,niemniej niezbyt wiele).Buty głównie na leśne ścieżki,polne dróżki.Waga około 90 kg,stopa raczej neutralna.Pomożecie ? 
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: żenująca
Pomożemy.
http://allegro.pl/listing.php/search?st ... &price_to=
Mogą być trochę mało przewiewne (kwestia gustu), ale co tam, warte są tych 219 zł.
Poza tym nadają się też na zimę.
http://allegro.pl/listing.php/search?st ... &price_to=
Mogą być trochę mało przewiewne (kwestia gustu), ale co tam, warte są tych 219 zł.
Poza tym nadają się też na zimę.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- wysek
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
-
michalgeol
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
Też się witam, bom tu nowy:)
Teraz pytanie tutaj, by nie powielać wątków.
Czy znacie takie buty jak Adidas Duramo? Do czego to zrobili? Bom takie widział w sklepie za rozsądną cenę 199zł i nawet jest na mnie nr (31cm - ichniejsze 48). Chciałbym to kupić do krosu, a dodam, że to moje początki z bieganiem. Mam już za sobą plan na bieganie 30min, teraz kończę plan na bieganie 60min. Po jego zakończeniu pogonię jeszcze z 3 tyg. ostatni tydzień tego planu, a potem będzie Plan na Bieg to Zdrowie. Wszystkie plany som autorstwa J. Skarżyńskiego.
Tak więc, czy warto to kupić?
Pozdrawiam
Teraz pytanie tutaj, by nie powielać wątków.
Czy znacie takie buty jak Adidas Duramo? Do czego to zrobili? Bom takie widział w sklepie za rozsądną cenę 199zł i nawet jest na mnie nr (31cm - ichniejsze 48). Chciałbym to kupić do krosu, a dodam, że to moje początki z bieganiem. Mam już za sobą plan na bieganie 30min, teraz kończę plan na bieganie 60min. Po jego zakończeniu pogonię jeszcze z 3 tyg. ostatni tydzień tego planu, a potem będzie Plan na Bieg to Zdrowie. Wszystkie plany som autorstwa J. Skarżyńskiego.
Tak więc, czy warto to kupić?
Pozdrawiam